Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sergio Ramos i Pilar Rubio.

Sergio Ramos i l'embaràs que el podria obligar a tornar a Madrid

Sergio Ramos sap que el seu futur pot ser a la capital d'Espanya

Sergio Ramos s'ha vist sobresaltat per unes declaracions de la seva dona, Pilar Rubio, en què ha manifestat el desig de tornar a ser mare. Unes paraules que han deixat descol·locat el central del PSG. Aquest ha viatjat a Madrid les últimes hores gràcies al descans de dos dies que han donat a tota la plantilla parisenca.

El cas és que Pilar Rubio, que també és a la capital d'Espanya, ha sorprès tothom en la presentació d'una nova col·lecció de vestits de bany. Aquest ha estat el darrer treball que ha sortit de la mà de la firma 'Selmark'. Com sempre, hem vist una Pilar radiant i molt simpàtica allà on va.

Imatge de Pilar Rubio.
Pilar Rubio a la presentació de la seva tercera col·lecció càpsula per 'Selmark'.  | Europa Press

En aquesta presentació, la dona de Sergio Ramos no ha evitat cap pregunta dels reporters i ha contestat moltes qüestions de tipus professional i personal.

Sergio Ramos podria tornar a Madrid abans del que pensa

El que més volien conèixer els companys de premsa congregats en aquest acte era conèixer els plans de futur de Pilar Rubio. Li han preguntat si vol ser mare de nou i si té pensat anar a buscar la nena.

Sergio Ramos.
Sergio Ramos podria tornar a Madrid abans del que creu. | Europa Press

El matrimoni ja té quatre fills. Màxim Adriano, el més petit, és a punt de fer dos anys. I encara que el dia que va néixer el seu últim fill van assegurar que ja han fet «massa per la natalitat», la col·laboradora ha donat un titular inesperat.

L'embaràs que podria canviar-ho tot al matrimoni

«Si ve, ve; si no, doncs res», deia als companys de Lecturas. Pilar Rubio creu que si el que ve és «un altre nen seria perfecte, ja que estic més acostumada als nens. Crec que ara amb una nena no sabria què fer, seria tot nou una altra vegada», confessava la dona de Sergio Ramos.

I és que no rebutja l'opció de tenir un fill més amb el defensa andalús. Sens dubte, unes paraules que deixen clar que la col·laboradora de 'El Hormiguero' no descarta augmentar la família i que han enxampat una mica desprevingut el defensa de Camas. Un home que no passa pel seu millor moment a nivell professional, ja que el seu futur sembla lluny del Parc dels Prínceps.

Imatge de Sergio Ramos i Pilar Rubio fent-se un petó
Pilar Rubio i Sergio Ramos podrien tornar a ser pares.  | EUROPA PRESS

El seu rendiment no ha estat òptim durant la temporada que està a punt de finalitzar. Potser si el matrimoni tingués la voluntat de tenir un altre fill, Ramos consideraria tornar a Espanya. Podria tornar de nou a La Liga, encara que sembla difícil que el sevillà tingui lloc novament al Reial Madrid.

Sergio Ramos i la seva dona celebren l'aniversari del seu fill gran

Parlant dels seus fills, Sergio, el gran de Pilar Rubio i Sergio Ramos, ha celebrat el seu vuitè aniversari els últims dies. La parella ha celebrat com cal aquest dia tan especial per a Sergio i han organitzat un aniversari familiar amb pastís, llaminadures i una cridanera decoració.

Tant el defensa com la influencer han publicat una emotiva carta a través de les seves xarxes en què ressalten diversos aspectes. Han passat vuit anys des que van començar «el camí més apassionant i l'experiència més meravellosa» de la vida. I no és altre que ser pares.

Ramos també publicava una foto al seu perfil, confessant que «el temps passa volant» i que ja és «un homenet de vuit anys» a casa.

«Sé que ets el millor exemple que els teus germans podrien tenir, perquè amb el teu somriure i la teva bondat ens alegres diàriament. Sergio Jr, moltes felicitats, sempre junts. T'estimem amb bogeria», han dit tots dos.