Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge Javier Vázquez espantat.

'Sálvame' fa marxa enrere i recupera el seu home més polèmic

Sálvame torna a confiar en un dels personatges més controvertits del moment

'Sálvame' continua estant al punt de mira i no precisament per les baixes dades d'audiència. Encara s'hi troben treballant i pot ser que s'hi estiguin més temps del que s'esperava després de revelar-se la darrera incorporació.

Si fa setmanes es va comunicar l'acomiadament d'una de les cares més famoses, ara s'ha sabut que Valldeperas torna al seu lloc. Una controvertida decisió que ha estat analitzada minuciosament i que no ha agradat a molts.

'Sálvame' torna el tron al seu mestre de cerimònies

Fa unes setmanes, 'Sálvame' s'acomiadava d'algunes de les cares més polèmiques. Carlota Corredera, Alberto Díaz i David Valldeperas marxaven per, presumptament, emprendre nous projectes.

Però la veritat és que sobre els acomiadaments dels dos directors del programa vespertí de Telecinco va sobrevolar la sospita de la seva investigació policial. Una investigació denominada en un primer moment com a 'Operación Deluxe' i, posteriorment, com a 'Luna'.

Alberto Díaz i David Valldeperas
'Sálvame' va fer fora a dos dels seus directors més veterans.   | La Noticia Digital

Presumptament, la direcció de 'Sálvame' va fer servir la seva amistat amb un policia per obtenir informació delicada de més d'un centenar de famosos. Com era d'esperar, la imatge de l'espai va sortir esquitxada i van decidir que tant David com Alberto deixessin el seu lloc de treball.

No obstant, ara, Telecinco ha fet marxa enrere i ha tornat a recuperar Valldeperas com a mestre de cerimònies. Així se'l va poder veure de nou al capdavant de la direcció de 'Sálvame' divendres passat per a sorpresa de molts.

«Per què un imputat com David Valldeperas torna a dirigir 'Sálvame'?», preguntava Federico Jiménez Losantos a esRadio. I és que el que més ha escamat al presentador de 'Es la mañana de Federico' és que aquesta reincorporació hagi coincidit amb l'aparició de Rocío Carrasco.

David Valldeperas i Raúl Prieto, directors de 'Sálvame'
Valldeperas torna a dirigir 'Sálvame'.   | Telecinco

«Un senyor que ha estat apartat, expulsat, de sobte torna a 'Sálvame' i torna també, ves per on, la filla de 'La més gran'», afegia.

Encara que el seu retorn no va ser anunciat, els espectadors van ser testimonis que David Valldeperas havia tornat. Cosa que no va agradar a una àmplia majoria que qüestionava la reincorporació d'una de les cares més polèmiques.

'Sálvame' torna a poc a poc als seus orígens

Que 'Sálvame' rescatés com a director el català ha suposat un pas més per recuperar els inicis del programa. Si fa poc va ser retirada la taula inicial on Valldeperas exercia com a col·laborador, ara aquest es torna a posar als comandaments.

I ho ha fet just quan Rocío feia la seva aparició triomfal per desmentir categòricament que hagués parlat amb Marta Riesco. A més, fa poc també va sortir a la llum la decisió del programa de no tornar a parlar de la reportera d'Ana Rosa ni del seu xicot Antonio David.

Acomiadament entre Jorge Javier i David Valldeperas
El director català, David Valldeperas, torna a 'Sálvame'.   | Mediaset

Sens dubte un favor que li fan des de l'espai vespertí a la filla de 'La més gran' de no donar lloc a més atacs cap a la seva persona. Cosa que podria tenir relació amb la bona amistat que hi ha entre Rocío i el director.

Sigui com sigui, la veritat és que amb Valldeperas de nou a 'Sálvame' tornen les crítiques cap al programa. Més encara després de conèixer que la investigació segueix el seu curs i que les coses no pinten gens bé.

És més, la suposada implicació en la trama d'espionatge a famosos va ser la punta que va consolidar el seu daltabaix d'audiències. Això sí, el culebró Marta Riesco i Rocío va fer duplicar els resultats fins aconseguir un 17% de quota de pantalla. Ara tot dependrà de si Valldeperas opta per mantenir-se'n al marge o, de nou, prefereix ficar-se de ple.