Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge Rocío Flores amb David Flores Carrasco

David Flores Carrasco s'assabenta dels diners que la seva germana ja no té

A David Flores no li ha fet gens de gràcia

David Flores Carrasco no pot més. El noi, que des de ben petit va prendre la decisió de mantenir-se allunyat dels mitjans de comunicació, no deixa de ser protagonista. Si no és per Antonio David i la seva ruptura amb Olga Moreno, ho és per la seva germana.

Rocío Flores s'ha gastat una gran quantitat de diners i David s'ha quedat estupefacte. El jove no s'esperava que la seva germana pogués fer això…

David Flores, decebut amb la seva germana

Si hi ha algú que sempre ha defensat la seva família, aquest és David Flores. A causa de la seva malaltia, que pateix des de ben petit, el fill de Rocío Carrasco s'ha mantingut sempre en un segon pla.

Tot i això, tard o d'hora, les opinions que aboca en el seu cercle més proper acaben sortint a la llum. Això mateix va passar quan David Flores va decidir que, malgrat la decisió del seu pare de separar-se, volia continuar vivint amb Olga Moreno.

David Flores Carrasco mig somrient
David Flores Carrasco sempre s'ha mantingut allunyat dels mitjans de comunicació. | GTRES
 

El mateix ha passat amb la seva germana, Rocío Flores. El jove se sent decebut amb ella des que va prendre la decisió d'emancipar-se.

David Flores i Rocío, separats

Molt abans, la unió dels germans era inseparable. Però des que Rocío Flores va decidir que era moment de volar del niu, tot ha canviat.

Ja no es veuen tant com David Flores desitjaria, i el noi passa més temps amb Olga Moreno que amb la seva germana. A més, el noi s'ha assabentat de la gran quantitat de diners que Rocío s'ha gastat, i això ha afectat la seva relació. En què se'ls ha gastat la jove i quants diners ha perdut?

La gran quantitat de diners que ha perdut

Centrada als seus estudis de Dietètica i Nutrició, Rocío Flores tenia molt clar que no volia formar part del circ mediàtic. Però res més lluny de la realitat perquè va ser rebre l'oferta de Supervivientesi dir que sí.

Des d'aleshores, la noia no ha deixat de trepitjar un plató i, com era evident, els diners al seu compte bancari han augmentat. Però, contra tot pronòstic, la noia no els ha sabut estalviar.

Imatge de Rocío i David Flores.
La relació de David Flores amb la seva germana s'ha vist afectada. | Arxiu
 

De fet, només fa unes hores s'ha filtrat la gran quantitat de diners que s'ha gastat. Una decisió que no ha fet gens de gràcia a David Flores, que no ho entén. La noia ha complert el seu desig i s'ha gastat més de 12.000 euros en retocs estètics.

Rocío Flores canvia físicament i mental

David Flores no és propens a gastar diners innecessàriament, per això no entén l'última decisió que ha pres la seva germana. Per ell, Rocío Flores és la millor i no necessita cap retoc estètic per ser maca.

Una decisió que no comparteix la noia, ja que s'ha gastat molts diners per veure's millor. Tot just sortir dels Cayos Cochinos, la jove va començar un tractament per endolcir el seu rostre, augmentar els seus llavis, arreglar-se les dents i ja de passada, les celles.

Però no només això. La germana de David Flores, després de perdre 20 quilos a Supervivientes, es va gastar molts diners en un augment de pits i per eliminar la cel·lulitis del seu cos.

Imatge de Rocío Flores durant la gala de Supervivientes: Tierra de Nadie
Rocío Flores s'ha sotmès a diversos retocs estètics. | Telecinco
 

La jove no ha amagat cap retoc i més d'una vegada ho ha explicat a les seves xarxes socials. Una cosa del que David Flores no s'enorgulleix: està molest amb la gran quantitat de diners que la seva germana s'ha gastat.

De moment, les coses semblen estancades entre els germans, encara que no seria estrany que en algun moment acabin arreglant-ho.