Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Rocío Carrasco i els seus fills, Rocío i David Flores Carrasco

Rocío Carrasco, amoïnada per la nova jugada d'Antonio David que afecta els seus fills

Rocío Carrasco ha vist al seu exmarit fer un pas que han seguit els joves

Rocío Carrasco fa anys que no té relació amb els seus fills, Rocío i David, però això no implica que no estigui pendent de tot el que fan. I precisament ara està preocupada per ells perquè el seu pare, Antonio David , ha fet un pas en què també els implica.

El que ha fet ha estat acostar postures amb la seva ex, Olga Moreno, a favor d'una amiga que tenen en comú. Ens estem referint a Ana Luque, concursant de Supervivientes. Un pas que ha estat seguit pels joves i que els torna a posar al focus mediàtic, especialment al noi.

Fotomuntatge d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco
Rocío Carrasco ha conegut que l'última actuació del seu ex ha estat seguida pels seus fills | Catalunya Diari

Rocío Carrasco veu la darrera jugada d'Antonio David

La dona de Fidel Albiac ha vist aquests dies que qui va ser el seu marit i l'ex d'ell, Olga Moreno, estan fent vides separades. I així han aparegut a la portada d'una revista del cor. Antonio surt acaramel·lat a la platja amb la seva nova parella, Marta Riesco, mentre Olga gaudeix de les seves vacances com a soltera.

Tot i això, han acostat postures per una qüestió molt curiosa. Concretament, el que han fet tots dos a les xarxes socials és compartir missatges per aconseguir que l'amiga d'ella, Ana Luque, no fos expulsada de Supervivientes. I ho han aconseguit.

Moreno ha demanat el vot de suport per a la participant de diverses maneres i l'excol·laborador de Sálvameho ha fet també amb un missatge. En efecte, amb una imatge en què quedava molt clar que calia donar-li suport i la manera en què s'havia de fer.

Aquest mateix gest ha cridat l'atenció sobre l'exparella i deixa palès que, malgrat tot, segueixen units per moltes coses. És més, n'hi ha que creuen que ha suposat un acostament entre tots dos per anar llimant asprors.

Rocío Carrasco, intranquil·la pels seus fills

La filla de Pedro Carrasco ha conegut l'actuació en comú d'Antonio i de la seva ex. I això li importa poc, el que la té intranquil·la és que allò afecti els seus fills. Sí, perquè tots dos han seguit els mateixos passos del seu pare posant-se una altra vegada al focus mediàtic.

Rocío Flores ha compartit a les seves xarxes, segons sembla, el mateix missatge del malagueny a favor d'Ana Luque. I David, per la seva banda, s'està prestant a sortir en diferents imatges que Olga ha pujat a Instagram. Un exemple és una foto on apareix amb aquella i el cercle més proper amb samarretes amb la cara de la participant.

El fet que el jove aparegui en aquestes instantànies és el que més preocupa Carrasco, ja que no desitja que sigui 'utilitzat' públicament. I això és una cosa que Moreno fa diversos dies, ja que ha compartit instantànies amb ell a la platja. Això sí, el més polèmic ha estat un vídeo durant una festa en què protagonitzaven petons i abraçades que han generat nombroses crítiques.

Muntatge fotogràfic del vídeo de David Flores Carrasco i Olga Moreno de festa
Rocío Carrasco no està d'acord amb la sobreexposició del fill | INSTAGRAM (@OLGAMORENOOFICIAL)

A la filla de Rocío Jurado no li agrada que a David el posin en aquesta tessitura, als mitjans constantment. I aquesta mateixa opinió la comparteixen diversos internautes que han carregat contra la sevillana per aquest motiu a través de comentaris com ara: «Ara només sap fer fotos del fill del seu ex» o «No tens una filla per fer això? De debò necessites el fill d'una altra senyora».

Això sense oblidar tampoc: «Rocío Flores no vol que emetin fotos del seu germà a la tele, però a tu no t'ho prohibeix» i «La dignitat no entra a la teva vida».