Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac admet que Rociíto vol tallar per sempre després dels insults

Fidel Albiac entén la postura de Rociíto

Fidel Albiac està acostumat a rebre crítiques per part del públic, però mai no hauria pensat que darrere de tot hi hagués Antonio David Flores. Rociíto ha assegurat al documental En el nombre de Rocío que el seu exmarit va pagar persones perquè acudissin al funeral de Pedro Carrasco. L'objectiu era escridassar Carrasco i incomodar Albiac i la premsa no va ajudar a frenar la campanya de desprestigi.

Fidel Albiac ha admès que aquest moviment d'Antonio David va fer que Rocío tallés la relació amb ell i s'allunyés per sempre. Fins aleshores havia intentat mantenir la cordialitat perquè tenen fills en comú, però aquí es va adonar del que passava. Flores no estava interessat a tenir un tracte correcte, volia estar enemistat amb ella per vendre-ho a la televisió.

Fidel té motius més que suficients per estar orgullós de la seva dona, ja que està tenint el valor de treure-ho tot a la llum. El públic va pensar que la gent l'esbroncava a l'enterrament de Pedro Carrasco perquè havia fet alguna cosa dolenta, però aquesta suposició és incorrecta. Segons la filla de Rocío Jurado, el seu exmarit va contractar «cinc esvalotadors».

Primer pla de Fidel Albiac molt somrient i feliç
Fidel Albiac sempre ha estat al costat de Rociíto. | GTRES

Fidel entén el malestar de la seva dona, per això sempre ha estat a prop seu i mai no s'ha deixat espantar per ningú. Han intentat separar-los, però l'amor que senten és sincer i junts han aconseguit vèncer tots els detractors. L'advocat s'ha guanyat el respecte del públic, ja que tothom valora la seva valentia durant aquests anys.

Rociíto ha explicat com va viure les esbroncades al funeral del seu pare, un moment enormement dolorós per a ella. «Em sembla dantesc, em sembla una situació vergonyosa per part de la premsa i per part dels que hi són. Em sembla una situació increïble i també sé el motiu pel qual hi són», ha explicat al programa En el nombre de Rocío.

Fidel Albiac sap que segueix havent-hi dolor

Fidel entén que els insults que Rociíto va rebre a l'enterrament de Pedro Carrasco fossin determinants. A partir d'aquell moment, va tallar l'enllaç que li unia a Antonio David i se'n va allunyar per sempre. Ni tan sols van tornar a parlar en un to pausat per tractar algun tema relacionat amb els fills, tot va canviar d'un moment a l'altre.

La dona de l'advocat ha perdut la por i vol explicar per què hi va haver cinc persones que el van esbroncar en el seu moment més dur. «Estaven allà perquè algú es va encarregar de posar quatre o cinc esvalotadors perquè fessin aquest enrenou i portessin la gent a reaccionar d'aquesta manera. Em preguntaràs qui, ja que tot ve del mateix lloc: ve per part de l'ésser (Antonio David)».

Albiac s'ha mantingut a l'ombra durant tot aquest temps, mai no ha tingut la temptació d'aixecar un telèfon per defensar-se. S'ha limitat a posar aquests assumptes a les mans dels seus advocats perquè sempre ha confiat en la justícia. Sap que el procés és lent, però ja li han donat la raó moltes vegades, ja que ell no li ha fet mal a ningú.

Fidel Albiac reconeix que li va costar d'entendre-ho

Fidel coneix Rociíto millor que ningú, per això sap que li va costar assimilar la mort de Pedro. «Jo no em creia que se n'havia anat el meu pare perquè, cometés els errors que cometés, era el meu pare. En aquell moment no n'era conscient, no volia creure'm que havia passat», explica Carrasco.

Albiac es va guanyar la confiança dels fills de la seva dona, però Antonio David Flores no va parar fins a aconseguir que ho perdés tot. L'advocat ja no té contacte ni amb David ni amb Rocío Flores, però té una cosa que també és important: el respecte de la premsa. Després dels insults que van dedicar-li a Rocío, el públic s'ha adonat que el matrimoni ha viscut situacions injustes.