Primer pla de David Flores Carrasco

David Flores Carrasco assumeix que la nova feina és dura i ha de marxar de casa

David Flores Carrasco està molt preocupat pel seu pare

David Flores Carrasco està molt preocupat pel seu pare. Després de tot el que ha lluitat pel seu amor, Antonio David s'acaba d'assabentar que una nova feina pot distanciar-lo de la seva parella.

Des que va sortir a la llum la seva història d'amor, Marta Riesco ha vist perillar el seu futur laboral dins de la pantalla petita. En tots aquests mesos, la reportera d'El programa de Ana Rosa ha esdevingut un dels personatges més perseguits de l'actualitat. Els seus múltiples escàndols televisius han provocat que la productora en què treballa tot aquest temps hagi decidit no comptar amb ella per al programa matinal de Telecinco.

No obstant això, ara sembla que les coses han canviat. David Flores Carrasco s'ha assabentat de la nova oportunitat que ha rebut Marta Riesco. Tot i que és una molt bona notícia, el jove ja coneix les conseqüències d'aquesta nova feina.

David Flores Carrasco pateix per les conseqüències

David Flores Carrasco és conscient que la nova feina de Riesco suposarà un abans i un després a la seva família. Tot apunta que la reportera haurà d'estar fora de casa més temps del que ella desitjaria.

Gràcies a les xarxes socials de la periodista hem pogut saber tots els detalls del seu nou projecte dins de Mediaset España. Aquest dissabte 30 de juliol, la parella d'Antonio David va assegurar al compte d'Instagram que el seu retorn a la televisió estava més a prop d'allò que pensàvem.

David Flores Carrasco amb el rostre de costat
David Flores Carrasco i el seu pare s'assabenten de les conseqüències del nou treball. | GTRES

«Agraïda i emocionada. Ja us ho puc explicar! Soc la nova reportera bromista de Ya es verano a Telecinco», va anunciar Marta.

Encara que David Flores Carrasco està molt content per ella, sap que el seu nou treball suposarà un nou distanciament a la parella.

Segons va explicar la periodista, «us portaré als millors pobles en festes (poblejant), les millors investigacions, els esdeveniments més top i convertirem aquest estiu en el més gaudit de la història».

Per finalitzar, va voler aclarir que «això no significa que deixo AR, significa que segueixo sumant. Ganes que veieu tot el que estem i hem preparat».

David Flores Carrasco s'assabenta dels altres projectes professionals

David Flores Carrasco està molt content per la parella del seu pare. Després del seu declivi professional, Marta Riesco ha aconseguit encaminar la carrera periodística.

Després d'aconseguir un nou lloc de treball a Telecinco, la reportera també ha optat per obrir el seu propi programa a les xarxes socials.

El darrer 19 de juliol, i seguint els passos del pare de David Flores Carrasco, la periodista va donar la benvinguda al seu nou projecte audiovisual. A través del compte d'Instagram, la comunicadora va voler compartir amb els seus seguidors com va sorgir El columpio de Marta, el seu nou espai d'entrevista en línia.

«Sempre vaig voler tenir un gronxador a la terrassa. Mirava un munt de pàgines webs buscant el que de debò m'agradés. Uns eren massa cars, altres massa grans…», va començar relatant Marta.

«Una tarda se'm va acudir anar a un viver a buscar plantes. Just abans d'entrar-hi, hi havia el meu gronxador. Tenia un cartell enorme que posava 'rebaixat per tara'. 400 euros més barat per un tamponet que ni es nota».

Segons va explicar la madrastra de David Flores en aquest post, «dies després, el meu amic Juan López de Zárate va gravar la trobada del compositor de No tinguis por, Nicolás Gutiérrez, i una servidora».

«El vaig entrevistar pujada al gronxador de broma, com gairebé tot el que acaba sent de debò. Juan va dir: "mira, el primer capítol d'El columpio de Marta"».