Primer pla de Paloma Cuevas.

Paloma Cuevas confirma l'embaràs i sospita que el pare del bebè no tornarà

Paloma Cuevas ha arribat a un acord amb el seu exmarit

Paloma Cuevas és filla d'un dels empresaris més influents de la premsa del cor, raó per la qual la seva presència és tan important. A més, s'ha guanyat el respecte de tots, ja que mai no ha comercialitzat amb certs assumptes per evitar la mirada dels curiosos. Ara, el temps li ha donat la raó i ha après a viure sense Enrique Ponce, amb qui va estar-hi més de 20 anys.

Paloma Cuevas es va separar del torero, van anunciar la notícia i van sorprendre tothom perquè semblava un matrimoni perfecte. Enrique de seguida va començar una relació amb Ana Soria, una jove estudiant de Dret amb qui resideix a Almeria. El festeig és tan estable que més d'una vegada s'ha especulat amb un possible embaràs, tot i que no és veritat.

Muntatge de Paloma Cuevas amb Enrique Ponce
Paloma Cuevas prefereix no tenir problemes amb Enrique Ponce | GTRES

Paloma va tenir oportunitat d'escoltar les excuses d'Ana Soria, que va concedir una petita entrevista al diari La Razón. Va assegurar que no estava embarassada, tot eren suposicions de periodistes que no trobaven resposta a les preguntes. Tanmateix, són molts els que pensen que el nadó no trigarà a arribar-hi, però caldrà esperar un temps.

Paloma ha confirmat que la noia del seu ex tenia raó pel que fa a l'embaràs: no estava esperant cap nen. «No volem entrar en res perquè volem viure la nostra vida al marge de la premsa, però et dic que res de nadó. Com sempre inventant, en nou mesos comprovaràs que no t'estic enganyant», li va comentar el d'Almeria a una periodista.

Cuevas coneix l'origen dels rumors perquè va haver de passar pel mateix, de fet és el preu que cal pagar per una relació pública. Enrique Ponce, un dels grans toreros del nostre país, va anunciar la seva retirada per sorpresa i aquí van començar els rumors. Una de les teories era que la seva xicota estava esperant un nen, però el temps ha demostrat que tot era un rumor.

Paloma Cuevas sap que la decisió no té tornada

Paloma ha estat molts anys casada amb el torero, a més del temps que van estar de nuvis, així que el coneix perfectament. Sospita que no tornarà a les places de bous, independentment de quan decideixi tenir un fill amb la seva parella. Finalment, l'exmatrimoni ha arribat a un acord després de molt esforç, ja que no ha estat fàcil i encara no estan exempts de problemes.

Muntatge Ana Soria i Paloma Cuevas
Paloma Cuevas respecta la núvia del seu exmarit | Catalunya Diari

Cuevas, segons han explicat a Telecinco, va demanar més d'una vegada a Ponce que es retirés, però ell declinava la proposta. Al contrari, l'estudiant de Dret ho ha aconseguit i tot fa pensar que la decisió és ferma, si més no això pensen els experts. Seguint les teories que estan circulant, Enrique podria tornar, però de manera puntual i aïllada.

L'ex de l'empresària està de plena actualitat, ja que diversos mitjans asseguren que es casarà amb Ana Soria d'aquí a uns mesos. Potser després d'això facin el pas final: ampliar la família i anunciar la notícia amb tots els luxes per evitar rumors. Alhora, sembla que el pare del futur nadó estaria entusiasmat, ja que li fa molta il·lusió la idea.

Paloma Cuevas prefereix mantenir les distàncies

Paloma sap millor que ningú com funciona la premsa del cor, per això sempre se n'ha mantingut al marge. Sovint s'ha rumorejat amb un possible embaràs d'Ana Soria i ella no s'ha pronunciat per evitar polèmiques. Així, ha fet el correcte, ja que el temps ha confirmat que tot eren teories sense fonament.

Paloma sospita que Enrique, pare del primer nen d'Ana, no tornarà a les places de bous de manera indefinida. Potser participa en algun esdeveniment solidari o en alguna correguda puntual, però la seva intenció és gaudir del seu festeig. I com que ha invertit en bons negocis, no té necessitat de tornar a les arenes ni de posar-se en perill davant un toro.