José Ortega Cano a un photocall

José Ortega Cano confirma els rumors sobre el seu estat crític

És un moment delicat per Ortega Cano

José Ortega Cano està acostumat a bregar amb els periodistes, però la situació que s'ha generat els últims mesos és incontrolable. Ana María Aldón va parlar a Viva la Vida del seu matrimoni i el públic es va adonar que alguna cosa estava fallant. La dissenyadora es nega a pronunciar la paraula crisi, però és evident que hi ha una gran esquerda a la relació.

José Ortega Cano ha estat un dels millors professionals del seu sector i ha sabut invertir els diners que ha guanyat a les places. És propietari de diversos negocis rendibles. Per això, ha hagut de redactar un testament molt ben explicat pel futur. El col·laborador Kiko Matamoros insinua que Ana María ha trobat aquest document, per això està tan disgustada.

Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós
José Ortega Cano ha estat aguantant durant molt de temps | Europa Press

José, seguint la informació de Sálvame, ha deixat gran part dels seus béns a nom de la seva filla Gloria Camila. Serà la principal hereva de la seva fortuna i la dona del torero no queda en una situació favorable, això és el que explica Kiko Matamoros. La guerra familiar ha crescut perquè Gema Aldón s'ha assegut a Viernes Deluxe per atacar els que s'ho mereixen.

José, intentant fer el bé, ha comès un error: assenyalar Gloria Camila en deixar-li la part més suculenta de la fortuna. Gema assegura que la colombiana no és tan bona com vol fer entendre, de fet li va haver de donar un toc d'atenció. La convidada del Deluxe reconeix que li va enviar un missatge força dur perquè es va adonar que estava menyspreant la seva mare.

«La pròxima vegada que tornis a parlar malament de la meva família m'ho hauràs de dir a la cara impresentable, pocavergonya. Ni a la meva mare ni al meu germà no els cal ser de la teva família de merda, que l'únic que fa és vendre els altres. No te'n passo ni una més, no et fiquis més amb ningú de la meva família i molt menys amb la meva mare que l'únic que ha fet ha estat ajudar-te».

José Ortega Cano va estar ingressat l'hospital

José estava orgullós del que havia aconseguit perquè la seva filla i Gema Aldón eren molt amigues, el torero havia format una família perfecta. El suposat problema és que Gloria Camila, en veure's amb el testament del seu pare, va començar a canviar el seu comportament. Tot això ha creat una guerra que n'ha tingut una conseqüència: debilitar la salut del mestre.

Gloria Camila
José Ortega Cano vetlla pel bé de Gloria Camila | Instagram

Ortega Cano es va parar a parlar amb una reportera de Sálvame per denunciar la situació que estava vivint i va fer servir un to molt dur. Les seves declaracions van confirmar el que tots expliquen sobre el seu estat: està en un moment crític i necessita ajuda. Cal que els seus el mantinguin al marge, ja que ja té certa edat i necessita controlar els nervis.

El vidu de Rocío Jurado pateix certs problemes de salut, de fet a principis d'any va estar ingressat a un hospital de salut. Afortunadament els metges van controlar la situació a temps, però cal que guardi la calma. L'entrevista que ha donat la filla de la seva dona no ha fet res més que empitjorar les coses.

José Ortega Cano dona la relació per acabada

José sap que la relació entre Gloria Camila i Gema està ferida de mort, no tornaran a ser amigues després del que ha passat. La filla de la dissenyadora està cansada de mirar cap a una altra banda i ha confessat que moltes vegades no s'ha sentit bé. «Les coses que passen a l'esquena d'un són les que veritablement fan mal, però no us les explicaré perquè són converses privades».

El mestre ha preocupat el seu entorn després de l'episodi que ha viscut amb un reporter de Sálvame. El seu estat és força crític, necessita controlar els seus nervis perquè els seus problemes mèdics no empitjorin. La veritat és que ell no ha fet res per ser el centre de la notícia, tot ho han provocat terceres persones.