Primer pla d'Enrique Ponce.

Enrique Ponce, a punt de perdre l'herència de les seves filles per una traïció

Enrique Ponce ha rebut un cop dur on menys s'ho esperava

Des que va sortir la notícia que Paloma Cuevas estaria mantenint una relació sentimental amb Luis Miguel, Enrique Ponce es troba, novament, a l'ull de la polèmica, ja que el dretà ha estat durant molts anys amic íntim del cantant.

Tot va començar quan el presentador argentí Javier Ceriani va assegurar que l'exdona de Ponce tindria un idil·li amb, ni més ni menys, Luis Miguel. Així mateix, ho va afirmar per al seu programa Chisme No like al·legant que tots dos «s'han trobat diverses vegades a Miami i, ara, passen uns dies junts a Madrid».

Sens dubte, una possible traïció que hauria patit el xicot d'Ana Soria perquè ha posat en perill una amistat de més d'una dècada. Així mateix, el torero està lligat a l'artista perquè és un dels padrins d'un dels fills del seu amic amb Araceli Arámbula, Miguel.

Per si no n'hi hagués prou, els darrers dies, Enrique Ponce ha descobert per la premsa les veritables intencions del nou possible xicot de la seva exdona, Paloma Cuevas.

Enrique Ponce, atent als passos que fa el seu amic

A ningú no li estranya veure junts Paloma Cuevas i Luis Miguel, ja que l'artista té una excel·lent relació amb ella i amb Enrique Ponce. Tot i això, el que feia saltar les alarmes era que estiguessin tots dos sols en un hotel luxós a la ciutat de Madrid. Va ser, a partir de llavors, quan es va començar a especular que els amics haurien decidit fer un pas més enllà.

Encara que, al principi, es va assegurar que el motiu de les nombroses trobades entre la cordovesa i el mexicà era perquè havien començat un festeig, això va canviar radicalment. Pel que sembla, l'amic d'Enrique Ponce tindria especialment interès en la parella, i no, no és Paloma Cuevas.

Així mateix, María Patiño va revelar a Sálvame que el cantant de La incondicional estaria disposat a adquirir la finca de La Cetrina. De manera que l'habitatge, que està ubicat a Jaén i on l'exmatrimoni va viure des del 1997 fins a la separació, va despertar l'atenció de l'artista.

«Des de fa cinc mesos l'artista té un objectiu: comprar la finca La Cetrina. Això no significa que hi ha una relació sentimental o no, que ho desconec», confessava la col·laboradora.

Sens dubte, un immoble molt prestigiós no només pel seu valor econòmic, sinó per les 904 hectàrees de terreny que la componen. D'altra banda, la llar es divideix en tres plantes. La primera està formada, ni més ni menys, per 5 dormitoris, 4 banys i un vestidor.

Pel que fa a la planta baixa, compta amb grans salons per atendre els convidats i celebrar ocasions especials com festes. De manera que no és estrany que Viva la vida assegurés en el moment que l'exmatrimoni hagués ofert la seva finca de lloguer per a celebració de casaments. Això sí, el cost era un total de 5.000 euros.

A més a més, segons els arquitectes encarregats de la construcció de l'habitatge, Francisco Díaz i Salvador Sanjuan, van assegurar com és de valuós. «La composició, els materials i els recursos utilitzats en la construcció d´aquesta casa estan inspirats en l'arquitectura andalusa».

«Com a anècdota cal assenyalar que, seguint els desitjos del seu propietari, el disseny de l'accés principal de l'habitatge està inspirat en la porta gran de la plaça de la Maestranza (Sevilla). A la qual se li incorpora, a dalt de la porta, un escut en pedra amb el segell de la ramaderia d'Enrique Ponce», revelaven.

Imatge d'Enrique Ponce i Paloma Cuevas acompanyats de Luis Miguel
Paloma Cuevas i Enrique Ponce amb Luis Miguel en una foto de 2009 | GTRES

Paloma Cuevas i Luis Miguel: més a prop que mai

Sens dubte, si, finalment, Luis Miguel decideix adquirir La Cetrina, comptarà amb tota aquesta sèrie de luxes. Tanmateix, encara que tot apuntava que la informació de María Patiño era certa, el mitjà ABC indica tot el contrari.

Així mateix, afirma que el cantant no té gens d'interès a comprar la propietat de l'exmatrimoni i, per tant, també és fals que fa cinc mesos que negocia amb el seu amic Enrique Ponce. Tot i això, si aquest reconegut mitjà desmenteix la teoria de la periodista, la veritable pregunta és: quin seria el motiu del perquè l'artista és a Madrid?

Ni més ni menys que per una relació sentimental amb Paloma Cuevas. De manera que l'amic del dretà estaria a la capital d'Espanya per assumptes amorosos pel mig. Això sí, de moment, es desconeix si estan sortint perquè cap dels dos ha volgut confirmar o desmentir la teoria que va cobrant més força.