Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
David Flores somrient al carrer

David Flores Carrasco confirma el secret de domini públic d'Olga Moreno i un home

El jove sap amb qui té molta relació la seva madrastra

David Flores, a poc a poc, s'està acostumant a la seva nova vida. Des que Antonio David Flores va deixar Olga Moreno i va iniciar una relació amb Marta Riesco, el jove no aixecava el cap.

El germà de Rocío Flores no entenia com, després de més de vint anys amb ella, el seu pare havia decidit separar-se de la dona més important de la seva vida. I, encara que el que més vol és que l'excol·laborador de Telecinco i l'empresària es reconciliïn, sap que això ja no és possible.

David Flores Carrasco amb el rostre de costat
David s'està adaptant a la seva nova vida | GTRES

Per això, ha decidit no preocupar-se més pel tema i gaudir de la vida. Durant tot aquest temps, hem pogut veure el fill petit de Rocío Carrasco compartint moments amb Olga Moreno.

Des de sempre, ha estat molt unit a la guanyadora de 'Supervivientes 2021', així que no és estrany que conegui tots els seus secrets.

Ahir, 22 de març, 'Sálvameva emetre un vídeo d'Olga que no ha sorprès gens el jove.

David Flores Carrasco coneix el secret de domini públic d'Olga Moreno

A David, les últimes imatges d'Olga no l'han agafat desprevingut. L'exdona d'Antonio David Flores ha decidit que no vol patir més i ha començat a viure la vida; això sí, molt ben acompanyada.

Les càmeres de 'Sálvame' han tornat a enxampar l'andalusa amb un noi moreno amb qui ja se l'ha relacionat diverses vegades.

I és que, si la premsa rosa espanyola és conscient de l'amistat que hi ha entre ells, segur que David Flores també n'està al corrent.

Imatge d'Olga Moreno i David Flores Carrasco passejant pel carrer
Olga Moreno i David Flores sempre han estat molt units | GTRES

Aquest programa de Telecinco ha emès les imatges que podrien confirmar el que ja és un secret de domini públic. Olga no està disposada que la seva vida s'enfonsi per un desengany amorós, per això no ha perdut el temps i ha conegut gent nova.

Fa unes setmanes, els mitjans de comunicació van captar la sevillana amb aquest home en una actitud molt còmplice. Ara, i gràcies al nou vídeo de l'ex d'Antonio David, aquestes fotografies cobren més sentit que mai.

Un equip de 'Sálvame' es va desplaçar fins a Sevilla per a immortalitzar el cap de setmana de la segona mare de David Flores. Durant aquests dies, les càmeres de Telecinco han estat testimonis de la nova trobada entre Olga i aquest home desconegut.

Moreno ha aprofitat la visita a la seva ciutat natal per anar al bar on el seu gran amic treballa de DJ.

Acompanyada del seu grup d'amigues, la guanyadora de 'Supervivientes 2021' va passar la tarda en aquest local amb el jove que li ha tornat el somriure.

Olga Moreno i el seu amic DJ
Olga Moreno i el seu amic DJ en un bar de Sevilla | Telecinco

Tot i que es va adonar que els càmeres la seguien, l'empresària va decidir no amagar-se i va tornar a mostrar aquesta complicitat de què tant s'ha parlat els últims dies.

Per sort per a David Flores, el format presentat per Jorge Javier Vázquez ha pogut desxifrar part de la conversa de la sevillana amb aquest home. «A veure si ho aconsegueixo, perquè m'encanta això» o «apunta-ho, jo ja ho tenia apuntat» són algunes de les frases que van intercanviar.

A més, el programa ha revelat algunes confidències que Olga va compartir amb les seves amigues. «Està molt bo. Espavila», li deien.