Primer pla de David Flores Carrasco.

David Flores Carrasco i el contracte que l'obliga a tornar a veure la seva mare

Telecinco recula i torna a apostar per Rocío Carrasco

Molts es van decebre després que Telecinco anunciés que En el nombre de Rocío quedava relegat a un segon pla i s'emetria només a la plataforma de pagament.

Les conseqüències que va patir la cadena després de l'emissió de la primera part de la docusèrie provocaven que Paolo Vasile es replantegés la situació. Per això, decidia apartar la que s'havia convertit en la 'nena bonica' de Telecinco.

Un fet que també va molestar a Rocío Carrasco i al seu marit, Fidel Albiac, que no donaven crèdit a aquest menyspreu i decidien renegociar les condicions del seu contracte.

Sens dubte, els menys afectats han resultat ser els familiars de 'La más grande' perquè, d'aquesta manera, aconseguien esmorteir l'impacte de les seves declaracions. Lamentablement per a ells, sembla que Telecinco ha decidit canviar la seva estratègia i s'ha replantejat emetre en obert la sèrie de Carrasco.

Sobretot ara que ja s'ha acabat Supervivientes i tenen un lloc a la programació. Així, Rocío Carrasco es convertirà en la nova carta de la cadena de Fuencarral de cara a la temporada que ve.

Captura de Rocío Carrasco a la seva docu-sèrie En el nombre de Rocío
Rocío Carrasco vol enfonsar la seva família a la televisió. | Mediaset
 

Durant els capítols que ja s'han estrenat en exclusiva a la plataforma de Mitele, els espectadors han descobert els motius que portaven la filla de 'La más grande' a donar l'esquena a la seva família mediàtica.

Carrasco no s'ha tallat a l'hora de carregar contra els seus oncles Amador i Gloria Mohedano, Ortega Cano o Raquel Mosquera. Aquesta última es convertia en una de les grans protagonistes de la docusèrie. Així mateix, Rocío ha deixat clar com és cadascun d'ells, desemmascarant-los i traient a la llum les seves mentides.

«A l'altre documental no estava sola darrere de les càmeres, però ara no estaré sola davant seu», advertia. I és que en aquesta ocasió ha comptat amb el suport de familiars no mediàtics, amics com María Teresa Campos o persones que coneixien molt de prop la seva mare, com Ana Iglesias.

Rocío Carrasco torna a Telecinco i deixa sense paraules els seus fills

«La teva mare va començar a notar que les coses no anaven bé i molts pagaments es feien amb recàrrec per ser pagats fora de termini. Em va demanar que estudiés el funcionament de l'activitat. Un cop analitzada la documentació, vaig redactar uns informes», confessava la marmessora, posant damunt la taula els draps bruts del germà de Rocío Jurado.

«Els oncles es pensaven que estaven repartint els béns d'una mare, no els d'una germana. No és freqüent deixar tants llegats a germans, nebots i tercers quan el testador té fills que són els legítims hereus», apunta implacable Iglesias sobre la conflictiva herència que va deixar l'artista.

Una cosa en què Carrasco ha coincidit en tot moment. «La meva mare sabia que, si ella arribava a morir i a la 'jauría' no la deixés ben servida, em menjarien. Però, al final, és una cosa que no ha pogut evitar perquè són com són i en volen més», sentenciava.

Rocío Carrasco
'En el nombre de Rocío' s'emetrà a Telecinco. | Mediaset
 

«Són una 'jauría' que van per la presa més fàcil, la més indefensa, la que està ferida i saben que poden atacar. No estic insultant. Estic descrivint un comportament», els acusava.

Aquests atacs tampoc no han passat desapercebuts i han obtingut resposta de l'altra banda. I és que Amador Mohedano ha decidit contraatacar preparant la seva pròpia docusèrie en què desmunta la versió de la seva neboda.

En aquesta ocasió, Rocío Carrasco ha deixat els seus fills de banda, quan ells van ser els protagonistes absoluts de Rocío, contar la verdad para seguir viva.

Tot i això, tant Rocío com David Flores han pogut descobrir coses que no sabien sobre la seva família i que podrien haver-los fet obrir els ulls.