Primer pla de David Flores Carrasco amb mascareta.

David Flores Carrasco llegeix els missatges pujats de to que ho canvien tot

David Flores Carrasco ha quedat estupefacte després de llegir-los

David Flores Carrasco sembla que no pot estar tranquil ni un sol dia. Quan el seu pare no és notícia, ho és el fet que haurà de testificar contra la seva mare. A tot això s'hi suma una altra cosa: uns missatges d'alt contingut sexual d'algú del seu cercle més proper han vist la llum.

Ha descobert que el seu cunyat, Manuel Bedmar, aparentment els enviava a les seves amants quan Rocío Flores no estava al seu costat. Una circumstància que el torna a deixar en dubte i que pot capgirar la situació.

Muntatge de fotos de la storie de Rocío Flores esmorzant amb Manuel Bedmar i el seu germà David Flores.
David Flores Carrasco s'haurà sentit decebut amb Manuel Bedmar, ja que li té molt d'afecte. | CatalunyaDiari 

David Flores Carrasco descobreix les paraules sexuals de Manuel Bedmar

David, com tots, ha presenciat les notícies de la ruptura de la seva germana i cunyat últimament. Una separació que s'explicava per una infidelitat per part d'ell. Però aquesta teoria es va «desmuntar» quan van aparèixer junts públicament.

Tot i això, no sabem què pensarà Rocío després que s'hagin filtrat els missatges eròtics que Bedmar enviava a altres dones. Missatges que Miguel Frigenti ha deixat anar a 'Sálvame'.

El col·laborador no ha dubtat a pujar al «pulpillo» per donar la notícia «bomba». «He escoltat diversos àudios de Manuel a una de les seves suposades amants. Són àudios força potents i avui en porto un de transcrit perquè no es pot emetre per l'horari, és massa ardent».

«Llavors, en llegiré una versió suau perquè no ho puc llegir tal com és. Ho envia a una noia el febrer del 2021».

Primer pla de Manuel Bedmar, la parella de Rocío Flores.
La parella de Rocío Flores hauria enviat missatges «ardents» a una de les seves amants. | Instagram: @manuelbedmar14

Tot seguit, ha procedit a llegir les paraules del malagueny al seu suposat afer: «A mi, amb què em despertis als matins baixant allà baix, al fons sud, ja em val. Vaja, tia, és que no podria demanar res més».

D'aquesta manera, va quedar palès que Frigenti tenia raó afirmant que el missatge era pujat de to. Continuava: «Per cert, al final Rocío se'n va demà i no sap si ve divendres o dissabte».

Ara queda esperar per veure la reacció de la parella. No sabem si farà novament «oïdes sordes» o si, per contra, decideixen tancar la situació tallant d'arrel la relació.

Manuel Bedmar, al punt de mira

David Flores Carrasco ha quedat perplex pel missatge revelat que deixa el seu cunyat a l'ull de l'huracà. Però el cert és que fa setmanes que hi és després que una de les seves amants decidís parlar. Exactament la noia, que era amiga de Manuel, va explicar que havien estat junts durant l'estiu i que Rocío Flores se'n va assabentar.

Imatge de Rocío Flores i el seu xicot Manuel Bedmar
Altres noies han parlat d'infidelitats de Bedmar a Rocío Flores. | Instagram 

Això sí, no ha estat l'única noia que ha afirmat haver tingut alguna cosa amb el malagueny. Poc després va aparèixer en escena una extremenya que va donar una imatge del jove força diferent de la que se'n tenia.

D'una banda, va reconèixer que «al llit li dono una nota de 8,5 tirant cap amunt. Era un home molt calent, em tenia boja perduda (...). No sé què té l'aigua de Màlaga».

De l'altra, el va presentar com una persona molt interessada. Va afirmar que és «una au rapinyaire. Em deia que amb la seva parella tenia el que amb mi no podia tenir (...). Em va dir que podria ser que ella li arreglés la vida».