Jorge Fernández, presentador de 'La Ruleta de la Suerte'.

Jorge Fernández revela l'error de la seva vida privada que gairebé li causa un disgust

El presentador està avergonyit per un error del passat que no es perdona

Jorge Fernández fa molts anys que presenta un dels programes amb més audiència del migdia a la televisió.

 

'La ruleta de la suerte' és un concurs desenfadat que ens regala moments èpics dels participants, que esdevenen virals en pocs minuts.

A més, també és habitual que amb la simpatia i l'espontaneïtat que el caracteritza, Jorge Fernández expliqui anècdotes de la seva vida que no deixen ningú indiferent.

Imatge de Jorge Fernández agenollant-se a Lucía, concrusant de La Ruleta de la Suerte
Jorge Fernández sap com atreure l'audiència de 'La ruleta de la suerte' | Atresmedia

Per aquesta raó, l'espai té l'honor de ser el concurs més longeu d'Antena 3.

Lidera les audiències amb un 20% de quota de pantalla, malgrat els intents de la competència de 'Ya es mediodía', de Telecinco, per a aconseguir el primer lloc.

Jorge Fernández confessa que va ficar la pota amb un truc casolà

En aquesta ocasió, ha sigut el mateix Jorge qui fa uns dies va revelar una anècdota que va estar a punt de costar-li un bon disgust.

El cas és que, després que una concursant, Olga, resolgués un plafó, el presentador va explicar un incident que havia tingut casa. I és que ho va fer públic perquè els espectadors del programa no fessin el mateix.

'Sobre la cafetera' mera la pista que va donar als concursants. Després d'alguns intents, Olga va acabar encertant la resposta. «Si la rentes només amb aigua, el cafè no té més bon gust», deia.

Pla general del presentador Jorge Fernández
Jorge Fernández ha explicat en directe que es va fiar d'un truc fake d'internet | GTRES

Amb el boom d'internet, els remeis casolans han proliferat de manera notable. Això ha fet que els usuaris de la xarxa puguin arreglar alguns problemes que els sorgeixen en el dia a dia.

Tot i això, com moltes coses a la vida, aquests consells virtuals també tenen la seva part fake. I és que, al cap i a la fi, moltes vegades aquests trucs són més un engany que una altra cosa.

Jorge Fernández relata la mala experiència que va tenir amb els 'tips' d'internet

«Hi ha un mite que diu que el cafè només surt bo si rentes la cafetera només amb aigua. Al recipient on s'hi aboca l'aigua, només s'hi ha de posar aigua. Res de sabó», deia el presentador sobre el fals mite amb què havien ideat el plafó esmentat.

«El cafè deixa anar uns oliets que, si no els rentes cada cert temps, al final poden fer que tingui mal gust», va confessar.

Imatge de Jorge Fernández, presentador de La Ruleta de la Suerte a Antena 3
Jorge Fernández va tenir una experiència nefasta amb un truc casolà que va treure d'internet | Antena 3

«Jo una vegada la vaig cagar, perquè havia llegit a internet que amb vinagre s'eliminava tot, que la depuraves i tot. Calia tenir-la reposant amb aigua i vinagre unes hores».

«Llavors, hi vaig posar vinagre i aigua i la vaig deixar així l'estona que tocava», va confessar Fernández. «Després de netejar-la, em vaig fer un cafè i... mare meva», lamentava el comunicador.

«Em vaig adonar que el cafè amb vinagre no m'agradava gens»

Jorge Fernández va caure al parany d'un d'aquests consells que corren per internet i que clarament no són de fiar. «Em vaig adonar que el cafè amb vinagre no m'agradava gens. Vaig haver de comprar un altre recipient, ja que l'altre el vaig haver de llençar», admetia.

Així, va deixar clar que el consell que va seguir per a netejar la cafetera amb vinagre era fake.

Juanjo, un altre concursant que hi havia a plató, va voler entrar de ple a l'anècdota i va preguntar a Jorge Fernández si, almenys, s'havia pres el cafè «amb sucre».

Un comentari que va portar el presentador a respondre que el cafè no es pren amb sucre. «Els que som molt cafeters ens prenem el cafè sense sucre», va concloure.