David Flores Carrasco amb el rostre de costat

David Flores Carrasco, dels nervis en saber el que passarà amb la seva mare

David Flores Carrasco no esperava aquest nou cop

David Flores Carrasco està molt preocupat pel que pot passar en només unes hores. I és que, tot i que un dels somnis de Rocío Jurado està a punt de fer-se realitat, el jove està una mica intranquil després de l'últim moviment de la seva mare.

Aquest dissabte, 2 de juliol, el Centro de interpretación de Rocío Jurado, la voz del milenio obrirà les portes. Després de diversos intents fallits, se celebrarà la inauguració d'aquest museu en honor a 'La más grande'.

Muntatge amb fotos de David Flores Carrasco i Rocío Carrasco.
David Flores Carrasco no esperava l'últim moviment de la seva mare | Gtres - Telecinco

Tot i que tot apuntava que aquest esdeveniment aconseguiria ajuntar la família Jurado, res més lluny de la realitat. Fa unes setmanes, la col·laboradora de televisió va assegurar que hi havia diversos membres del clan que no estaven convidats.

Com es podia esperar, aquestes paraules no van asseure molt bé la família mediàtica de Carrasco, que no van trigar a sortir públicament per mostrar el seu descontentament. «Doncs res, que vagi la família de l'alcalde i la família Campos», va assegurar Gloria Camila.

Aquesta mateixa nit, i coincidint amb l'emissió d'un nou capítol de En el nombre de Rocío a Mitele Plus, la mare de David Flores Carrasco resoldrà, d'una vegada per totes, els dubtes que s'han generat al voltant d'aquest esdeveniment tan especial.

David Flores Carrasco està molt preocupat pel que pugui passar

David Flores Carrasco s'ha quedat sense paraules després de conèixer l'última decisió que ha pres la mare. I és que, després de totes les acusacions que s'hi han abocat per l'obertura del museu, Rociíto ha decidit que torna a ser el seu moment.

Aquest divendres, 1 de juliol, la televisiva s'asseurà al plató del Deluxe per parlar llargament sobre aquest polèmic tema.

Després de l'emissió de l'últim capítol de la seva nova docusèrie, Carrasco respondrà les preguntes dels col·laboradors sobre tot el que ha passat amb el museu durant aquests darrers 16 anys.

«Notícia bomba! Rocío estarà al nostre plató hores abans de la inauguració del museu». Amb aquestes paraules, el Deluxe ha anunciat a Twitter la presència de la presentadora al programa d'aquesta nit.

Durant tots aquests anys, alguns membres de la família de David Flores Carrasco no han tingut objeccions a assenyalar la dona de Fidel Albiac com la principal responsable que aquesta inauguració no s'hagi produït gaire abans.

Rocío Carrasco
Rociíto no està disposada al fet que es diguin mentides sobre ella | Telecinco

«El museu de Rocío era el seu somni. No s'obre perquè ella [Rociíto] no vol que s'obri», va assegurar el seu oncle Amador Mohedano en una ocasió.

Per la seva banda, la mare de David Flores Carrasco també ha parlat alguna vegada d'aquesta polèmica familiar.

«Hi havia un error administratiu, coses que no s'havien fet bé amb els equips de Govern anteriors. Sempre se'm treia a mi que no volia, però jo no soc», va assegurar durant una de les seves darreres intervencions televisives.

David Flores Carrasco s'assabenta de tot el que ha passat

Fa uns dies, David Flores Carrasco va poder assabentar-se de tota la polèmica que s'ha generat al voltant d'aquest esperat esdeveniment familiar.

I és que, gràcies a una entrevista que l'exalcaldessa de Chipiona li va concedir al diari La Razón, el jove ha conegut com es van produir les negociacions per a l'obertura del museu.

L'actual portaveu del PP, Isabel Jurado, va assegurar que Rociíto volia obrir el museu «amb algú que no tingués cap taca de corrupció o imputació».

Rocío Jurado i Rocío Carrasco somrient
La mare de David Flores Carrasco s'ha guanyat molts enemics a Chipiona | Arxiu

El que més va cridar l'atenció d'aquesta conversa va ser la quantitat de diners que la mare de David Flores Carrasco s'embutxacarà amb el somni de la seva mare.

«Rocío i l'ajuntament van fer un conveni [el 2020], amb què estàvem d'acord amb aquests 30.000 euros anuals en concepte de cessió», va assegurar la política. «Però, ara, ella cobrarà 60.000 euros, encara que d'una altra manera».

«L'ajuntament actual ha fet una modificació econòmica, fins i tot es traurà pressupost a la part de turisme per donar més diners al museu».