Primer pla de Víctor Sandoval amb el rostre seriós i vestit amb camisa negra i jaqueta blanca

Víctor Sandoval es gasta la seva fortuna i demana ajuda

Víctor Sandoval confessa entre llàgrimes que està passant per una situació econòmica molt complicada

Víctor Sandoval torna a passar per un moment complicat. El col·laborador de Sálvame així ho va manifestar després de la seva actuació al Mediafest. Sandoval va denunciar públicament que fa setmanes que no va a plató, enfrontant-se així amb la direcció del programa.

Després d'això, l'espai vespertí de Telecinco va analitzar els fets i es va voler posar en contacte amb ell, sense èxit. Uns minuts més tard, feia acte de presència a les portes de casa seva per confessar la seva delicada situació econòmica. Des del plató, la preocupació dels seus companys era evident i van fer saltar les alarmes.

Víctor Sandoval «s'enverina» i viu obsessionat

Víctor Sandoval va ser durant molts anys un dels periodistes més populars de la premsa rosa. Va estar al capdavant de programes d'èxit com Mamma Mía, arribant a guanyar moltíssims diners. Tant és així que va estar una llarga temporada vivint a Miami.

Tot i això, el seu ritme de vida i la seva relació amb Nacho Polo el va deixar, segons ell, a la ruïna. Ara, s'ha convertit en col·laborador de Sálvame, una oportunitat que el va tornar a la televisió. Però des de fa un temps, les aparicions de Sandoval han disminuït i aquest no ha dubtat a manifestar el seu malestar.

Captura de Víctor Sandoval cantant amb Fórmula Abierta a 'Sálvame Mediafest'.
Víctor Sandoval carrega contra la direcció de 'Sálvame' per no trucar-li per treballar. | Mediaset
 

Després de la seva rebel·lió al Sálvame Mediafest, els seus companys van fer saltar la veu d'alarma. I el primer va ser Kiko Hernández, qui va revelar una de les obsessions del presentador. «A mi em preocupa, jo l'estimo molt, però ha arribat a un punt...», començava dient.

«M'han dit que té un quadern on apunta cada dia la gent que va a Sálvame, amb això s'enverina», explicava. «Fa un recompte mensual i després, anual, i fa el càlcul aproximat de tot el que hem pogut guanyar anualment cadascun», afegia.

Primer pla de Kiko Hernández.
Kiko confessa que està molt preocupat per l'obsessió de Víctor Sandoval. | Mediaset
 

Després del Mediafest, Víctor va acabar destrossat anímicament i «tota la nit plorant i sense dormir», revelava Lydia Lozano. «Ell s'ha de preguntar per què només treballa un dia al mes», comentava Hernández.

«La raó per la qual ell esclata és quan se li encarrega, per part de direcció, una cosa concreta fa dos mesos», va confessar Caparrós. «Arran d'aquest enuig perquè la cosa no surt, els termes que fa servir per referir-s'hi són massa gruixuts», va explicar.

Víctor Sandoval confessa que travessa una delicada situació econòmica

Víctor Sandoval ha estat incapaç de superar que l'època en què guanyava molts diners s'ha acabat. Ja no és el presentador d'èxit de fa anys i, a més, les noves generacions trepitgen fort.

Fa temps que el col·laborador sembla no trobar el seu lloc i diverses vegades ha demanat més feina. Tanmateix, la seva peculiar manera de ser l'ha perjudicat en alguna ocasió, fent disminuir les seves aparicions a la televisió.

Captura de Víctor Sandoval plorant a 'Sálvame'.
Víctor Sandoval entra en directe per confessar que té problemes econòmics. | Mediaset
 

Dimecres passat, al Mediafest, va esclatar de la pitjor de les maneres i finalment, Kike Calleja aconseguia que donés la cara. Amb cara de pocs amics i de no haver dormit, Sandoval contestava els seus companys.

«Això és un apartament i no es paga amb aire», començava dient. «Ahir vaig rebentar perquè quan t'intenten ofegar, o t'estàs ofegant, intentes respirar i dones un cop de puny», va explicar.

D'aquesta manera, confessava els seus problemes de diners i com el perjudicava no anar més dies a Sálvame. «Demano perdó, però la gent ha d'entendre que la vida és dura i que quan no saps per on sortir fas aquestes coses», afegia.

Captura de Víctor Sandoval.
Víctor Sandoval acaba completament enfonsat després de parlar amb Belén Esteban. | Mediaset
 

La conversa amb Víctor va anar degenerant i aquest va acabar perdent els nervis contra Adela i alguns dels seus companys. Va desmentir les paraules de la direcció, afirmant que no havia rebutjat mai anar a treballar.

Aquest encreuament d'acusacions va acabar amb la trucada de Belén Esteban a Sandoval, qui va acabar enfonsant-se en directe per la falta de feina. Finalment, Terelu va decidir acabar l'entrevista donant al col·laborador una bona notícia. «Em diu el director que demà estàs convocat, el cotxe et recollirà perquè estiguis al plató», li anunciava.

▶️ Jorge Javier Vázquez, preocupado: puede perderse la gran noche