Primer pla de David Flores Carrasco

David Flores Carrasco només viu amb Olga Moreno tres setmanes al mes

David Flores viu 15 dies amb Olga i 15 amb el seu pare

David Flores Carrasco, fill de Rocío Carrasco i Antonio David Flores, es troba enmig d'una situació difícil. A més d'estar allunyat de la seva mare des de fa molts anys, ara es troba amb la ruptura del pare amb Olga Moreno. El jove habitualment vivia amb ella i Antonio David al domicili conjugal de Sevilla, però ara ha de canviar de casa una vegada al mes.

A El Programa de Ana Rosa, després d'un any sense trepitjar un plató de televisió, Moreno ha revelat els esdeveniments que s'han succeït des de la separació. «Estic bé, tranquil·la i feliç», ha dit Olga, que semblava nerviosa. Ha començat explicant la seva relació amb el seu representant, Agustín Etienne: «Espero que duri per a tota la vida».

Han passat moltes coses des que Olga s'alcés amb el títol de Supervivientes 2021: la seva separació d'Antonio David, la seva relació amb Rocío Flores i el seu nou amor. «Em va costar molt de superar la ruptura. Pel fet de ser pública ha estat doblement dur i vaig pensar que no en sortiria, però aquí estic, feliç», explica.

David Flores afectat per la separació

Quant a la seva relació amb el pare de la seva filla Lola, Olga ha explicat: «La meva relació amb Antonio David és cordial… La veritat és que no ens veiem, perquè tenim la nena una setmana cada un. Tenim custòdia compartida i la setmana que tinc Lola també tinc David, perquè ells dos sempre estan junts».

Es dedueix, doncs, que David, fill de Rociíto, passa mig mes amb Olga i la seva germana petita i l'altra meitat, amb el pare. «El pitjor de la ruptura va ser explicar-ho a la nostra filla… Jo he estat molt enamorada del meu marit fins al dia que surt publicada la revista», ha confessat.

El diari La Razón va publicar fa unes quantes setmanes que el fill d'Antonio David vol quedar-se a viure amb Olga. Encara que el jove també estima el seu pare,el nucli familiar és conscient de la profunda debilitat que sent per ella. Per a David Flores, ella és el referent femení que des de fa anys li falta i també la persona que ha estat al seu costat. Es desviuen mútuament i ella sempre ha intentat protegir David d'allò que pogués fer-li malament. En aquest cas, l'afecte està per sobre dels vincles de sang.

David Flores està molt unit a Olga

David està completament integrat en la família d'Olga, és un més. David Flores gaudeix anant a Sevilla a reunir-se amb la família de l'exdona del seu pare i participa en les celebracions.

Tot i que Olga Moreno i Antonio David van trencar tota la família, van passar la nit de Cap d'Any junts. «Hem tingut la sort de sopar tots junts, amb el meu pare i amb Olga. Van poder venir els meus oncles, la meva àvia, el meu pare, Olga i els meus germans», va explicar Rocío Flores a El programa de Ana Rosa. Una circumstància diferent de la qual es preveu per aquest Cap d'Any, ja que tant Antonio David com Olga tenen nova parella.

Distanciament entre Olga i Rocío Flores

La relació actual entre Olga Moreno i Rocío Flores es troba en un punt d'inflexió. «Rocío va saber la meva relació dues setmanes abans que jo donés l'exclusiva explicant-ho. Jo creia convenient que ho sabés i vull deixar clar que no se n'ha assabentat per la premsa», assegura Olga.

Arran d'aquesta situació Rocío, segons el seu entorn, se sent «traïda». Va deixar de seguir l'exdona del seu pare a les xarxes socials, però poc després va rectificar. Quan els reporters li pregunten, Rocío és contundent: «Vull que deixeu de preguntar-me per aquest tema, jo no tinc absolutament res a veure».