Primer pla de David Flores Carrasco

David Flores Carrasco entra en pànic en descobrir que falten pocs dies

El nou documental de Rocío Carrasco s'estrenarà d'aquí poc

David Flores ha tornat a entrar en pànic. El jove està malament des que s'estrenés el primer documental de Rocío Carrasco. Tot i això, en les últimes hores el jove s'ha adonat que això només era el principi. L'última decisió que Rocío Carrasco ha pres a la televisió tornarà a destrossar-lo. I el pitjor és que el pas endavant de Rociíto està a punt de fer-se realitat…

David Flores, el més afectat

Des que s'estrenés el primer documental de Rocío Carrasco, el més afectat, per molt estrany que sembli, ha estat David Flores. El noi, a causa de la malaltia que pateix des que va néixer, ha preferit mantenir-se al marge de la televisió. Tot i això, el seu estat d'ànim, així com els seus moviments no han deixat ni un sol dia de ser notícia.

David no ha acceptat tot el que ha passat a la seva família aquests últims mesos. Des del moment en què la seva mare va revelar els pitjors episodis del seu pare a la televisió, tot ha empitjorat.

David ha hagut d'enfrontar-se a l'emancipació de la seva germana, Rocío Flores, i a la separació d'Antonio David i Olga Moreno. Això ha estat un gran cop per al jove, tenint en compte l'estreta relació que mantenia amb l'empresària.

Retrobament d'Olga Moreno i David Flores Carrasco
David Flores Carrasco mantenia una molt bona relació amb Olga Moreno | MEDIASET

Tanmateix, David Flores Carrasco no s'imaginava que la seva mare tornaria a actuar. A les últimes hores s'ha revelat que Rociíto ha gravat el seu segon documental i que està a punt d'estrenar-se.

David Flores entra en pànic

El pànic s'ha apoderat de David Flores. El noi no vol tornar a sentir por, però l'estrena del segon documental de Rocíito és més a prop que mai. I el pitjor és que en aquesta ocasió els detalls seran més explícits.

Ha estat la mateixa cadena la que ha anunciat la tornada de Rociíto a la televisió. Ho farà amb En el nombre de Rocío, un documental on la filla de Rocío Jurado posarà en perill els Mohedano.

I la data escollida ha estat el pròxim 17 de juny. S'emetrà a Mitele Plus, malgrat que posteriorment, Telecinco emetrà aquest primer episodi en prime time. Una data que no ha agradat gens a la família.

Els detalls del nou documental

David Flores va optar per no veure més capítols del primer documental. Les declaracions tan explícites de la seva mare parlant del seu pare i narrant episodis que el jove desconeixia, el van obligar a apagar la televisió.

Aquesta vegada, el focus del documental està posat als Mohedano, però tant David com Rocío Flores estan en alerta. Segons expliquen diversos mitjans de comunicació, aquest cop el documental tindrà molts més detalls.

Per a tranquil·litat de David Flores, es desconeix quan serà la data exacta en què Telecinco emeti en prime time els primers capítols. De moment, els subscriptors de pagament podran ser els primers a escoltar les declaracions de Rocío Carrasco.

Primer pla de David Flores Carrasco amb gorra i la mascareta baixada
David Flores reviurà el seu malson amb l'estrena del nou documental de la seva mare | GTRES

Per a sorpresa de tots, la filla de Rocío Jurado no estarà sola: comptarà amb testimonis, familiars i amics, així com documentació inèdita. A més, es coneixeran tots els detalls dels 18 contenidors que guarden l'herència de Rocío Jurado.

A escassos dies de l'estrena del documental, els Mohedano i els Flores hauran de pensar una estratègia mediàtica. Hauran de donar la cara després d'emetre's el documental de Rocío Carrasco.