Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de David Flores Carrasco amb el rostre seriós

David Flores Carrasco, preocupat per la seva germana petita Lola

David Flores Carrasco té una molt bona relació amb la seva germana petita i l'està veient patir

Tot i que sempre s'ha mantingut al marge de qualsevol polèmica, no hi ha dia que David Flores Carrasco no sigui notícia. Aquest cop, la preocupació que el jove té per la seva germana Lola ha arribat a nivells extrems. Què ha passat perquè el jove no se separi d'ella?

David Flores Carrasco, molt unit a la seva germana Lola

Han passat diversos mesos des que es confirmés l'emancipació de Rocío Flores de casa d'Antonio David i Olga Moreno. La jove es mudava amb la seva aleshores parella, fet que va suposar un canvi brutal a la vida de David Flores Carrasco.

El jove, molt unit a la seva germana, estava acostumat a passar la major part del temps amb ella. Això, com era lògic, va suposar un gran canvi en la vida de David, que veia com Rocío feia un pas més a la seva vida.

Afortunadament, el jove no va plorar molt l'adeu de la seva germana gran perquè un altre vincle més el té entusiasmat. I parlem del vincle que David manté amb Lola, la seva germana petita. Motiu de sobres perquè David Flores Carrasco hi estigui molt preocupat: les últimes informacions que s'han fet públiques han enfonsat la petita.

La preocupació de David Flores Carrasco per la seva germana

Olga Moreno va confirmar fa unes setmanes a la seva exclusiva per a la revista Semana que la seva filla petita havia necessitat ajuda mèdica. Un psicòleg que li donés suport per superar la situació de la seva família les últimes setmanes.

Olga Moreno amb la seva filla Lola
Olga Moreno amb la seva filla Lola | Europa Press

Però aquesta preocupació de la família per la petita també la té David. El jove és el germà gran i vol protegir-la de tot. Tot i això, la impotència envaeix el seu cos, ja que la informació que es té i que afecta Lola, no la pot controlar.

La informació que preocupa David Flores

Tot va començar fa anys, quan Rociíto va demandar Antonio David després que aquest es declarés insolvent. El motiu no era altre que evitar així l'embargament de més de 58 mil euros per no pagar la pensió d'aliments dels seus fills estipulada des de l'any 2006.

Sembla que Antonio David va reconèixer haver rebut ingressos a través d'una societat que tenia l'exguàrdia civil. Aleshores, Olga Moreno va ser destituïda com a cooperadora necessària durant la instrucció de la causa.

Però què hi té a veure Lola i David Flores Carrasco en tot això? Segons la revista Lecturas, noves proves podrien fer un gir radical a la vida de la mare de Lola. Pel que sembla, Olga Moreno hauria estat clau perquè Antonio David amagués el que facturava. Podent així eludir-se del deute que té amb Rocío Carrasco.

De moment es desconeix la data en què l'exguàrdia civil s'haurà d'asseure a les banquetes. Però les mirades estan posades a Olga Moreno.

Tot es pot capgirar

A més, es comenta que Rocío Carrasco estaria estudiant mesures per portar Olga als jutjats. Si fos així, una nova onada informativa inundaria la família, i enfonsaria completament la germana de David Flores Carrasco.

Olga Moreno i la seva filla Lola Flores
Olga Moreno publica una foto amb la seva filla Lola | Instagram

De moment, ni Olga Moreno ni Antonio David s'han pronunciat sobre el tema. Malgrat que la indignació de David amb la seva mare i pròxim moviment que aquest podria dur a terme, sí que s'ha fet públic.

La indignació de David Flores Carrasco amb la seva mare

David, fart de veure patir la seva família, ha pres una dràstica decisió. I tot ha sorgit fa uns dies, arran d'unes declaracions que Rociíto va fer en directe. Aquesta va amenaçar l'exguàrdia civil amb treure informació compromesa del seu fill David, i això no ha fet res més que enfadar el jove.

Muntatge amb fotos de David Flores Carrasco i Rocío Carrasco.
David Flores Carrasco, molt enfadat amb la seva mare, Rocío Carrasco | Gtres - Telecinco

Diversos mitjans expliquen que a David li hauria molestat tant aquestes declaracions que estaria pensant a portar els tribunals a la seva mare. «Si aquests papers atempten contra el seu honor i la seva intimitat, David contestarà la seva mare als tribunals», expliquen.