Fotomuntatge de David Flores i Rociíto

David Flores Carrasco es retrobarà amb la seva mare, Rociíto, molt aviat

El jove i la seva mare es veuran les cares en un lloc molt desagradable

David Flores Carrasco no està passant un bon moment. Tot perquè el seu pare, Antonio David, s'ha separat definitivament d'Olga Moreno i és notícia per la relació sentimental que té amb Marta Riesco, reportera de Telecinco.

Malgrat tot, està content perquè ben aviat es podrà retrobar amb la seva mare, Rocío Carrasco. Però no serà al millor lloc ni en les millors circumstàncies, al contrari.

Serà davant d'un jutge. Sí, perquè s'ha decidit fer un judici contra ella per un delicte d'impagament de pensions i contra els drets i els deures familiars. Judici que es produeix després de la denúncia que li va posar el seu exmarit i, més tard, el seu fill.

David Flores Carrasco es veurà les cares amb Rociíto al jutjat

El jove sap que els seus pares estan enfrontats des de vint anys i que mantenen una àrdua batalla judicial per diferents motius. L'últim és l'impagament de quaranta mensualitats per part de Rociíto. I és que estava obligada a passar a Antonio David 200 euros al mes, tal com va establir la justícia el 2018.

'Caso Abierto' ara ha donat a conèixer que aquest assumpte no se sobreseurà. Així ho ha indicat la jutgessa Verónica Carabantes a la interlocutòria d'obertura del judici oral després de veure «indicis de criminalitat». Per aquest motiu, el judici, que se celebrarà al jutjat penal de Madrid, és imminent.

I és un acte en què, a més, s'imposa a l'acusada l'obligació d'abonar una fiança de 6.000 euros. En cas de no pagar-la, se li embargarien béns, d'acord amb la mateixa.

Rocío Carrasco en primer pla trista.
Rociíto haurà de declarar al jutjat a causa de la denúncia que li va posar el seu ex, Antonio David | Telecinco

Aquest procés, sens dubte, generarà interès mediàtic, perquè permetrà que Rocío Carrasco pugui tornar a veure el seu fill. Això sí, cal saber que el retrobament es produirà perquè el jove declararà com a testimoni en contra d'ella, i també ho farà Antonio David Flores. És més, podria ser que fins i tot declarés Olga Moreno, l'encara esposa del malagueny.

Una testificació molt polèmica serà la del jove, que, segons molta gent, actua i parla seguint les indicacions del seu pare.

Fotomuntatge de David Flores i Rocío Carrasco
David Flores testificarà en contra de la seva mare | Catalunya Diari

 

David Flores Carrasco és conscient de la gravetat del cas per a Rociíto

Aquest litigi tindrà molta repercussió als mitjans no només pel retrobament entre David i la seva mare, Rociíto, sinó per la situació a què ella s'enfronta. En concret, cal saber que l'acusació particular demana un any de presó. I també que pagui fins a 15.000 euros, precisament per l'esmentat delicte d'impagament de pensions.

La Fiscalia, per la seva banda, no sol·licita condemna de presó, però sí divuit mesos de multa de vint euros diaris. Això seria pel delicte d'abandó de família.

Primer pla de Rocío Carrasco.
L'acusació particular demana un any de presó per a Rocío Carrasco | Telecinco

Però això no és tot, també demana que pagui 8.200 euros més, per les mensualitats que no ha abonat al seu fill. De la mateixa manera, reclama que faci front al pagament corresponent de l'assegurança mèdica que té el jove a causa de la malaltia que pateix.

Així doncs, queda palès que Carrasco haurà d'afrontar una situació realment dura i complicada. El que és positiu és que hi arriba amb força i energia, després de l'èxit del concert que va organitzar en honor a la seva mare. I també després d'un programa, 'Montealto: retorno a la casa', en què va destapar algunes mentides de la seva família.