Primer pla de David Flores Carrasco

David Flores Carrasco, en xoc amb la humiliació que ho canvia tot

Les constants picabaralles han tornat a col·locar la seva família al focus mediàtic

David Flores Carrasco està fart de les polèmiques que envolten la seva família. Dia sí i dia també, els seus acaparen les portades de la premsa del cor. La nova docusèrie sobre la seva mare, Rocío Carrasco, ha aixecat polseguera de nou.

Enemigues des de fa anys

La dona de Fidel Albiac ha tornat al focus mediàtic. En el nombre de Rocío està fent parlar molt i són molts els que un dia van ser el seu entorn proper que han tornat a sortir malparats.

Imatge d'abans de Raquel Mosquera amb Pedro Carrasco i Rocío Carrasco
Raquel Mosquera, Pedro Carrasco i Rociíto junts fa molts anys. | CatalunyaDiari
 

A més d'Amador Mohedano i la seva germana Gloria, una altra que no ha quedat gens bé després de l'emissió de la docusèrie és Raquel Mosquera. La mare de David Flores Carrasco ha qüestionat l'amor que va sentir el seu pare cap a la perruquera. Rociíto considera que Mosquera «no té escrúpols ni vergonya».

I si amb això no n'hi hagués prou, recentment, a Sábado Deluxe, s'atrevia a parlar de l'estat de salut mental de la vídua de Pedro Carrasco.

«A aquest vídeo no contestaré perquè es veu que no està bé, no diré el que penso perquè no ho he de fer», va argumentar la mare de David Flores Carrasco.

«Raquel és dolenta, és una persona cruel i manipuladora. No és la Raquel que us vol fer creure a la televisió», va afegir també.

Primer pla de Raquel Mosquera
Raquel Mosquera s'ha enfrontat a Rociíto. | Telecinco

 

La resposta no s'ha fet esperar

Lluny de callar i fer cas omís a les paraules de la filla del difunt boxejador, Raquel Mosquera es va pronunciar a les xarxes socials. Al seu compte d'Instagram va escriure dues cartes dirigides a la progenitora de David Flores.

«Tot el teu documental està estudiat, meditat i, suposadament, manipulat. Només per fer mal. I amb molt odi, la pitjor malaltia que hi ha a la vida», ha assenyalat.

Pluja de retrets a les xarxes socials

Si hi ha alguna cosa que li va fer mal especialment a Raquel va ser el que Rociíto va insinuar sobre el seu passat a Alemanya.

«A veure si te n'assabentes, pallassa. Jo vaig estar a Alemanya des dels tres anyets fins als sis anys, amb els meus estimats pares que van emigrar a Alemanya a treballar i a treure els seus cinc fills endavant honradament, perquè no ens faltés de res. D'aquesta manera ho faig jo, ja que així em van ensenyar a mi», va escriure a Instagram.

«Des de quan una nena de tres anys exerceix la prostitució?», qüestionava a la xarxa social.

Imatge de Rocío Carrasco enfadada a plató.
Rocío Carrasco no té pèls a la llengua. | Mediaset
 

Unes actituds molt diferents

A més, la perruquera va treure a la llum la inexistent relació que la mare de David Flores Carrasco manté amb els seus fills. «Els teus pares també t'ho van ensenyar a tu, cosa que tu no fas i no vas aprendre de l'exemple», va subratllar.

Segons Mosquera, va ser el seu marit qui li va ensenyar a defensar-se dels cops baixos, «parlant amb el cor i amb l'ànima, la veritat, la senzillesa, l'honestedat i la humilitat».

«Tu no en tens cap d'aquests qualificatius», va afegir molt molesta.

A més, va aprofitar l'ocasió per retreure a la mare de David Flores Carrasco que mai ha treballat. Tampoc no s'ha sacrificat perquè als seus fills no els faltés de res, segons ella.

Fotomuntatge de David i Rocío Flores amb la seva mare Rocío Carrasco.
David i Rocío Flores no parlen amb la seva mare. | CatalunyaDiari
 

El problema de salut que turmenta Raquel Mosquera

Finalment, Mosquera va aprofitar per pronunciar-se sobre la seva salut mental, que es va veure afectada quan va morir l'avi de David Flores Carrasco.

«Vaig caure en una grandíssima depressió i vaig voler anar-me'n amb ell», assenyalava als seus textos.

«No vaig sortir de casa meva en tres anys. Només per anar a la perruqueria. Cosa que altres, als dos o tres mesos, se n'anaven a la Fira de Sevilla o a qualsevol altra festa», va sentenciar a Instagram.

▶️ Rociíto insinúa lo que pasó con Raquel Mosquera fuera de España antes de conocer a Pedro Carrasco

Està clar que la progenitora de David Flores Carrasco s'ha emportat una bona esbroncada. I és que ha topat amb algú que tampoc no té pèls a la llengua.