David Flores Carrasco

David Flores confirma que l'herència ha desaparegut i assenyala al culpable

David Flores no comptava amb l'actuació d'un familiar

David Flores no va pensar mai que una part del llegat de la seva àvia desapareixeria. S'ha acabat esfumant d'un dia per a l'altre. Tot i això, en els últims dies, Rocío Carrasco s'ha encarregat de rescatar aquest tema i acusar amb el dit el presumpte responsable d'això.

El darrer juliol es van obrir les portes de l'anhelat museu de Rocío Jurado a Chipiona. Van haver de passar més de 10 anys perquè es fes realitat aquest projecte que va partir de la família. Fa uns mesos, l'empresària es va encarregar de recuperar uns béns que havia deixat l'artista. David va comprovar la gran quantitat de records que s'acumulaven en 18 contenidors. Van ser un total de 36 tones de vestits, mobles, quadres i fotografies de la seva àvia. Aquests objectes no van anar a parar al centre de la interpretació de la cantant.

El material que es va utilitzar per al museu es va donar ja fa una dècada a l'ajuntament de Chipiona. En el moment de la veritat, Rocío va apreciar que li faltaven diverses coses. Al capítol 13 de la seva docusèrie explica que «hi ha alguna cosa que no trobo i llavors hauré d'investigar-ho».

Muntatge amb fotos de David Flores Carrasco i Rocío Carrasco.
Gràcies a la seva mare, David Flores es va assabentar del robatori dels béns de la seva àvia. | Gtres - Telecinco

Tot això té lloc el 2011, quan «envio totes les pertinences de la meva mare: fotografies, el piano, el cotxe, gairebé tots els vestits de treballar». Explica que «en aquell moment, envio gairebé el 90 %» i, per això, compta amb l'ajuda d'Amador Mohedano. Li diu que vol «un notari que en prengui nota i que aixequi una acta de tot».

Va sol·licitar al marit de la Rosa que s'ocupés de la decoració del centre. «Jo el que faig és dir a l'ajuntament que, un cop acabada l'obra, es farà l'interiorisme, Amador és molt vàlid per col·locar fotos d'escenografia, és algú que té un alt sentit de l'estètica», explica.

David Flores sap que la seva mare desconfia del seu oncle i es recolza en el seu cosí Antonio perquè «estigui al costat d'Amador». Vol tenir la certesa que tot el material que envia «entri al museu». Que no li puguin sostreure res.

Pel que sembla, Rocío assenyala que algunes caixes van arribar obertes. «Crec que, fins i tot amb el notari, alguna m'ha colat», assegura, alhora que admet que «hi ha alguna cosa que no trobo». Insisteix que li falten alguns objectes i insinua que darrere de tot això hi podria haver la figura del germà de la seva mare.

Fotomuntatge dels rostres d'Amador Mohedano i David Flores Carrasco
Rocio Carrasco n'assenyala el seu oncle Amador i David ja ho sabia. | GTRES - Telecinco

La relació entre ells s'ha anat deteriorant amb el temps, fins al punt que els ha apartat de la seva vida. No vol saber absolutament res de la seva família més mediàtica, a qui critica amb duresa sempre que pot.

David Flores s'assabenta del mal dels Mohedano

David Flores sempre va tenir una bona impressió dels Mohedano, però les últimes declaracions de la seva mare li han deixat una mica descol·locat. No sabia que li havien fet tant de mal. La dona de Fidel Albiac els va definir com «una banda organitzada, perquè van tots contra la mateixa unitat. Van tots en contra de mi, i ja està. Són hienes», assegurava.

Tot això va sorgir amb motiu del repartiment de l'herència de La más grande. Els germans de la cantant no semblaven conformar-se amb allò que els va deixar i volien més. És un fet que Rocío ha denunciat durant els darrers mesos.

En qualsevol cas, a David Flores li queda el consol que s'ha aconseguit el somni de la seva àvia. Estaria encantada que les seves coses estiguessin en un museu i poguessin ser gaudides pels seus seguidors.

▶️ Vídeo del dia