Primer pla de David Flores Carrasco amb el rostre seriós

David Flores descobreix l'amagatall del seu pare lluny de casa

El jove ja sap on s'allotja Antonio David cada vegada que viatja a Madrid

David Flores Carrasco cada dia va coneixent nous detalls de la vida que porta el seu pare a Madrid. I moltes vegades se n'ha d'assabentar a través dels mitjans. Antonio David ha intentat ser el més discret possible durant els últims mesos, i això l'ha portat a amagar certa informació a la seva família.

Només parla en públic a través del seu canal de YouTube i quan li interessa enviar un missatge directe a algú concret. En general, doncs, opta per guardar silenci, ja que sap que les paraules tenen un preu. Tampoc se sap gaire cosa del que fa al dia a dia.

Al pare de David i Rocío Flores se li perd el rastre amb massa facilitat. Els viatges de Màlaga a la capital són constants, sobretot quan s'ha de reunir amb els seus representants legals. Un cop allà, però, sembla que s'esfuma.

Fins ara es desconeixia on pernoctava, però acaben de descobrir el seu amagatall secret a Madrid. Quan no vol allotjar-se en un hotel, exposat a mirades indiscretes, s'acaba refugiant a casa d'un amic, segons revela 'Informalia'.

Muntatge en primer pla d'Antonio David Flores amb David Flores Carrasco
David Flores estava preocupat per la vida que portava el seu pare a la capital | Catalunya Diari

Era habitual que es quedés a dormir a casa de Marta Riesco, però des que van trencar la relació, no ha tingut contacte amb ella. Ni tan sols la va anar a visitar quan va estar de baixa a causa de l'ansietat que tenia per la pressió mediàtica.

En alguna ocasió, també s'havia quedat al pis que tenen els seus advocats. Ara, però, ha canviat de plans. Cada vegada que viatja a la capital i busca discreció, s'acaba allotjant a casa del seu representant, Agustín Etienne.

Havia sigut soci de Toño Sanchís i mànager de famosos com Belén Esteban, entre d'altres. Sembla que el pis se situa als afores de la ciutat i ajuda a Antonio David a passar desapercebut, sense haver de patir l'aclaparament dels paparazzis..

Agustín Etienne és un dels grans confidents del malagueny. Tot i això, se li acosta un problema greu. A més d'Antonio David, també representa Olga Moreno i Rocío Flores.

En cas que la relació entre l'exguàrdia civil i la sevillana es torcés, és factible que hagués de triar un o l'altre. Actualment, l'única de la família que treballa a la televisió és Rocío, a 'El programa de Ana Rosa'.

Tant Olga com Antonio David no han volgut revelar detalls de la seva relació a través d'exclusives. Havien rebut propostes molt interessants econòmicament, però les van acabar rebutjant. L'empresària té clar que no li interessa el món de la premsa rosa i intenta recuperar l'anonimat.

David Flores somrient al carrer
David Flores està més tranquil ara que sap que el seu pare dorm a casa del seu representant | GTRES

Això de tenir projecció mediàtica mai li ha agradat. I encara menys ara, que ha reaparegut la filla de la Jurado.

David Flores respira alleujat després de saber on es refugia el seu pare

David Flores Carrasco està més tranquil ara que sap on s'allotja el seu pare quan va a Madrid. Passa molts dies a la capital preparant els procediments judicials amb els seus advocats, i cada cop que torna a Màlaga es queda a dormir al domicili familiar que comparteix amb Olga.

No obstant això, intenten coincidir el mínim possible. La relació s'ha anat refredant amb el pas dels dies a causa de les últimes informacions que s'han revelat.

Primer pla d'Antonio David Flores
David Flores es preocupa molt pel seu pare, Antonio David | GTRES

Rocío i David Flores confiaven que amb el temps es reconciliarien, però aquesta opció cada vegada sembla més llunyana. Tot i que no tinguin intenció de signar el divorci, Antonio David no sembla disposat a donar-se una segona oportunitat amb l'empresària.

Per molt que això pugui decebre els seus fills, ja considera Olga com algú del passat. Això sí, vol continuar tenint una relació cordial amb ella pel bé de la família.