Muntatge de Dani DJ, l'ex de Belén Esteban

Com és ara la vida de Dani, l'ex parella DJ de Belén Esteban que va acabar detingut

Dani va ser una de les cares més habituals de la televisió durant anys

Belén Esteban es troba feliçment casada amb Miguel Marcos i en ell sembla haver trobat el veritable amor de la seva vida.

 

Però fins a arribar-hi hi va haver altres homes importants per a ella. Entre aquests han estat Jesulín de Ubrique, amb qui va tenir la seva filla, o Fran Álvarez, el seu primer marit.

Així mateix, va tenir relacions més curtes amb cares famoses del nostre país. Una d'elles va ser amb Daniel Martín, conegut popularment com a Dani DJ . Ell, que ara té 43 anys, està absolutament allunyat dels mitjans i centrat en la seva faceta de punxadiscos.

La relació de Belén Esteban i Dani DJ

Després de trencar amb Jesulín, la col·laboradora de Sálvame va tenir una relació d'un any amb l'empresari Óscar Lozano. Es van separar de forma cordial, per això ella no va dubtar en continuar acudint als locals d'oci nocturn. I precisament en un d'aquests, a la madrilenya discoteca Coyote, va conèixer Dani.

Dani DJ i Belén Esteban abraçats quan eren joves
Belén Esteban i Dani DJ van viure una relació apassionada | Cedida

En concret, va ser el 2002 quan van iniciar una relació força intensa, i fet que els va portar a ser protagonistes de portades en més d'una ocasió. Abans que complissin el seu primer any junts van trencar. Ho van fer a causa d'una infidelitat d'ell.

Tot i la ruptura, sempre han tingut bona relació i no han existit conflictes ni retrets entre tots dos. Això sí, no guarda bons records d'aquesta etapa. I és que, com ha explicat en algun moment, va ser aleshores quan va començar a provar les drogues.

La intensa vida de Dani DJ després de la seva relació amb la 'princesa del poble'

Sense cap dubte, la seva història d'amor amb Belén va catapultar la fama al DJ. Tant és així que va començar a convertir-se en personatge habitual de la premsa rosa i als programes del cor. És més, el 2005 es va convertir en participant del reality La Granja, d'Antena 3.

Allí va conèixer a María Jesús Ruiz, la que va ser Miss Espanya, i l'enamorament va ser immediat. Tal és la passió que sentien l'un per l'altre que van arribar a escandalitzar els espectadors amb les seves trobades íntimes al programa. No va haver-hi racó de la granja on no tinguessin sexe.

Dani DJ amb María Jesús Ruiz
Dani DJ i María Jesús Ruiz van protagonitzar un amor ple d'escàndols | Catalunya Diari

Veient el 'feeling' que existia entre ells no van dubtar a continuar la seva relació fora del format, encara que la mare d'ella se n'oposés. Tanmateix, no va durar gaire i, a més, va acabar de la pitjor manera: amb una denúncia per agressió. Denúncia per la qual ell va passar 15 hores en un calabós.

Anys després d'aquesta complicada situació, el DJ no va dubtar a parlar-ne. Ho va fer l'any 2013 al bloc de Kiko Hernández, on va explicar que tot va ser degut a una discussió que van tenir. Maria Jesús es va espantar pel punt on va arribar el conflicte i el va denunciar.

Així mateix, va exposar que ella «després va voler retirar la renúncia, però tenia un blau a la cama que s'havia fet en una caiguda a la piscina que teníem. El va veure el forense i me'l van encasquetar. Va acabar en un judici ràpid, vaig dir que sí a tot perquè el que volia era anar-me'n a casa meva».

A això va afegir que tot va acabar amb una ordre d'allunyament perquè «com que no tenia antecedents, no vaig tenir presó i ara estic lliure de càrrecs. Em van posar tres mesos que es van convertir en tres mesos de treball per a la comunitat a través d'una ONG per a nens discapacitats. Encara segueixo col·laborant amb ells perquè la veritat és que m'agrada».

Dani DJ
Dani DJ va acabar al calabós per un problema amb María Jesús Ruiz | Cedida

 

El present del DJ

Molt ha plogut, com s'acostuma a dir, des de llavors. Però si hi ha alguna cosa que no ha canviat a la vida de Martín és que segueix treballant com a DJ, exactament a Marbella. En efecte, exerceix com a tal en un exclusiu local de la ciutat anomenat Occo, que és un restaurant libanès.

A més, sabem que manté una relació consolidada amb l'artista veneçolana Iriana Martínez. Ha trobat l'estabilitat i gaudeixen junts d'una vida molt familiar.

Ara està absolutament allunyat dels mitjans de comunicació, malgrat que esporàdicament ha fet alguna intervenció a la televisió. I és que, com ha arribat a manifestar, té clar que la fama li va fer mal en l'àmbit professional.

A tot això cal afegir que viatja molt a Madrid. Ho fa tant per feina com per la seva família, que resideix a la capital.

Físicament, també ha canviat molt. Ja no té tupè rebel, ara està totalment rapat, i llueix barba. Això sí, manté la vivesa d'uns ulls que van enlluernar moltes dones.