David Flores Carrasco

David Flores descobreix la denúncia que pot enfonsar la seva mare

David Flores sap que la denúncia podria ser imminent

David Flores s'ha trobat al centre de la polèmica aquests dies després de publicar-se unes imatges amb Olga Moreno. I qui també ha tingut molt de protagonisme és la seva mare, Rocío Carrasco, amb l'estrena de la segona part de la seva docusèrie. Una dona que ara està molt preocupada per la possible denúncia que se li interposarà a algú que estima moltíssim.

En concret, el jove ha sabut que María Teresa Campos pot ser portada davant de la justícia. I l'encarregat de fer-ho seria Ortega Cano, després de sentir-se molest per unes paraules d'aquesta sobre ell en una entrevista.

David Flores coneix les polèmiques declaracions de l'amiga de Rocío Carrasco

David Flores Carrasco és conscient que la seva mare sent un gran amor cap a la matriarca de 'Las Campos'. Ha estat la seva cap i la seva amiga, però també s'ha convertit en una part de la seva família. Ho ha fet perquè sempre ha estat al seu costat, especialment en els pitjors moments.

María Teresa Campos i Ortega Cano
David Flores ha llegit la situació que María Teresa Campos ha explicat sobre Ortega Cano. | CatalunyaDiari
 

Per aquest motiu, el noi sap que Rocío estarà patint per la presentadora ara que se sap que podria ser denunciada. El que la portaria davant d'un jutge serien les paraules sobre Ortega Cano que va dir en una entrevista recent, concedida a Kiko Hernández.

En efecte, ella va relatar una situació compromesa que va viure amb el torero durant la primera comunió de Gloria Camila i José Fernando. Va exposar que «van tocar una música i ell em va treure a ballar perquè la seva dona estava atenent la gent. Em vaig posar a ballar i em va dir: 'Tu saps una cosa? Que m'estàs posant i a mi només em posen les dones que són molta dona'».

David Flores, preocupat per la seva mare

El germà de Rocío Flores sap que Carrasco està molt preocupada per María Teresa. I és que, com ha publicat Informalia en exclusiva, aquesta última estaria molt a prop de ser denunciada pel de Cartagena. Així ho ha confirmat una persona de l'entorn del torero.

Pel que sembla, el destre està cansat que es parli d'ell i que surtin a la llum aspectes de la seva vida. Tant és així que, indignat per les declaracions de la malaguenya, «ho ha posat en mans dels seus advocats».

Imatge de Rocío Carrasco i María Teresa Campos a punt de fer-se una abraçada
David Flores sap que Rocío està molt preocupada per María Teresa davant de la possible denúncia. | Europa Press
 

De la mateixa manera, aquesta font ha indicat que José ha negat l'episodi que ha explicat la mare de Terelu. És més, ell creu que ella ho ha explicat com una manera de posicionar-se a favor de Rocío a la seva guerra familiar. Pensa que estan disposades a tot per deixar-lo en evidència i qüestionar la seva imatge pública.

Per això «una prova que l'intenten desacreditar és que els mateixos que han qüestionat la seva sexualitat i han arribat a insinuar que pogués ser homosexual, ara el posen de mascle alfa». Sí, d'un individu 'desfermat' que no dubtaria a 'tirar la canya' fins i tot a les amigues de la seva dona davant seu.

Primer pla d'Ortega Cano en un photocall
David Flores ja sap que Ortega passa per un moment realment complicat. | Europa Press
 

Ara el que queda és esperar per veure si arriba la denúncia i com es resol. I mentre això passa, el murcià continua afrontant com pot altres fronts oberts. Estem referint-nos a la seva delicada situació sentimental amb Ana María Aldón.

Ella sembla que ha decidit marxar de la casa familiar a Madrid per agafar aire i prendre algunes decisions. I ell, per part seva, li ha fet una petició per arreglar la situació: li ha sol·licitat que deixi de treballar a la televisió.

▶️ Concha Velasco no mejora y enciende las alarmas sobre su estado de salud