David Flores Carrasco amb el rostre de costat

David Flores Carrasco entén que la seva mare està preocupada pel retrobament

David Flores Carrasco no sap en quin moment ha passat

David Flores Carrasco entén millor que mai la preocupació de la seva mare. Sí, perquè el darrer retrobament de la seva germana amb una de les enemigues de Rociíto ha fet que saltessin totes les alarmes de la televisiva.

De nou, la família Flores és al centre de totes les mirades, i no precisament per la guerra que continua oberta entre Antonio David Flores i la filla de Rocío Jurado.

Muntatge amb fotos de David Flores Carrasco i Rocío Carrasco.
David Flores Carrasco entén com se sent la seva mare | Gtres - Telecinco

En aquest cas, les protagonistes han estat Marta Riesco i Rocío Flores. Si bé fa uns quants mesos la filla de Rociíto va decidir ignorar per complet la seva companya de treball, ara sembla que el seu conflicte és cosa del passat.

David Flores Carrasco entén la preocupació de la seva mare

David Flores Carrasco i la seva mare estan molt preocupats per l'última decisió que ha pres Rocío Flores. I és que, després de declarar la guerra públicament Marta Riesco, sembla que totes dues han decidit enterrar la destral de guerra.

I prova d'això són els últims plans que la 'influencer' ha compartit amb el seu pare i la seva parella actual. Fa uns dies, vam poder veure aquests dos rostres de Telecincogaudint del concert que C. Tangana va oferir a la ciutat de Marbella.

Antonio David Flores i Marta Riesco
David Flores Carrasco sap que Marta i la seva germana han fet les paus | GTRES

Ara, totes dues han compartit a les xarxes socials quin serà el seu nou pla d'amigues. A les 'stories' del seu compte d'Instagram, Rocío Flores ha compartit una imatge en què apareix un pas VIP per al festival de reggaeton que se celebrarà aquest cap de setmana a la capital.

«Tenim un pla per a aquest cap de setmana», ha escrit l'exsupervivent. Per la seva banda, Marta també ha aprofitat l'ocasió per presumir sobre el nou esdeveniment on acudirà. «Jo ja estic agafant forces», responia.

Tot i que encara no havia sortit a la llum si anaven a anar juntes o per separat, sembla que els seus plans s'acaben de caure. Així és, perquè aquest anhelat festival ha estat cancel·lat tan sols unes hores abans de començar.

David Flores Carrasco està molt content de veure la seva família unida

Tot i que Marta Riesco no és sant de la seva devoció, David Flores Carraco està molt content que s'hagin acabat els conflictes entre la periodista i la seva germana.

I és que, com tots sabem, els inicis d'aquesta parella no van ser gens fàcils, ja que Antonio David va haver de bregar amb la desaprovació de la seva filla gran. Durant molt de temps, Rocío i Marta van ser grans amigues i companyes dins El programa de Ana Rosa.

Imatge de Marta Riesco i Antonio David Flores posant junts a un photocall
La parella està millor que mai | GTRES

Però, quan l'exguàrdia civil va decidir deixar Olga per començar la seva relació amb la comunicadora, la germana de David Flores Carrasco no s'ho va prendre gaire bé. De fet, va optar per trencar tots els llaços que l'unien a Riesco.

Ara, però, sembla que el temps ha fet de les seves i per fi David Flores ha vist el seu pare somriure després de tant de temps. Aquest dijous, 14 de juliol, Marta Riesco va voler compartir amb tots els seus seguidors d'Instagram una emotiva carta en què ha explicat, amb tot luxe de detalls, com ha viscut ella tots aquests mesos.

«El camí ha estat dur, i ho continua sent… Hem perdut molt i hem plorat fins a assecar-nos. Alguns ens van allargar la mà i altres només volien treure profit», va començar escrivint la nova madrastra de David Flores Carrasco.

«Ens va faltar suport i comprensió i que la gent empatitzés amb el nostre amor. M'alegro que mai tiréssim la tovallola i que lluitéssim pel que sabíem que era nostre. Ets l'amor de la meva vida i per aquests amors són pels que mereix la pena lluitar», prosseguia.

Marta va deixar molt clar que no canviaria cap de les situacions que ha viscut aquests mesos. «Tornaria a passar per tot el que he passat aquest últim any si al final del camí ets tu. Et va triar el meu cor i jo només vaig poder anar darrere seu», escrivia contundent.

La periodista no ha volgut acomiadar-se sense abans deixar plasmat un dels seus grans desitjos. «Tant de bo el món et vegi com tu realment ets. Tant de bo el món s'adoni que l'amor és lliure i, quan és recíproc, és el sentiment més meravellós del món», concloïa.