Primer pla de Mario Vaquerizo amb el rostre seriós

Mario Vaquerizo revela com va conèixer a la dona que ho sap tot sobre el seu divorci

Mario Vaquerizo s'ha sincerat per acabar amb les especulacions

Mario Vaquerizo sempre està a l'altura de les circumstàncies, per això ningú no ha estranyat com ha resolt el seu últim problema. Les xarxes socials van començar a posar en dubte la seva estabilitat matrimonial i la notícia no va trigar a arribar als grans mitjans. Alaska es va veure obligada a intervenir per assegurar que tot allò del seu divorci era completament fals.

Mario Vaquerizo prefereix no donar declaracions sobre la seva vida privada perquè creu que hi ha assumptes que han d'estar a la privadesa. Però els seus amics de debò saben que no té cap problema amb Alaska, de fet, travessen un dels seus millors moments. Topacio Fresh, una galerista que coneix bé la parella, va prometre que el que s'estava explicant era mentida.

Imatge de Mario Vaquerizo i Alaska posant junts a un photocall
Mario Vaquerizo està molt enamorat d'Alaska | Europa Press

Mario té una bona amiga a qui confessa els seus secrets: Carmen Lomana, l'empresària més famosa de la premsa del cor. Recentment, ha confessat com es van conèixer perquè tothom li ha cridat l'atenció que tingui tanta confiança. Aparentment són diferents, però ells asseguren que tenen moltes coses en comú, per això passen tant de temps junts.

Carmen Lomana ha amagat la mentida del divorci perquè no volia alimentar rumors que afectessin el cantant. És una de les poques persones que coneix la veritat, encara que no té per costum parlar de la vida privada dels altres famosos. Ella és coneguda per la seva trajectòria al món de la moda, no li interessa veure's involucrada en aquest conflicte.

Mario ha concedit una petita entrevista per deixar clar que no se separarà d'Alaska i ha aprofitat per explicar alguna cosa més. Vol deixar clar que va conèixer Carme d'una manera molt curiosa: a través de la petita pantalla. Fa més d'una dècada es va sorprendre en veure com es desenvolupava, va aconseguir el telèfon i va aconseguir concertar una cita amb ella.

Mario Vaquerizo prefereix explicar la veritat

Mario ha explicat que no es pot anar de vacances amb la seva dona perquè tots dos tenen molts compromisos professionals. Al desembre, es prendran un petit descans, però la cantant vol passar per quiròfan per fer-se un retoc. Aprofiten el temps lliure per descansar, encara que no puguin fer un viatge llarg com els agradaria.

Primer pla de Carmen Lomana
Mario Vaquerizo confia plenament en la seva amiga Carmen | GTRES

Vaquerizo està encantat amb la seva agenda laboral i no li suposa cap problema passar l'estiu a Madrid. És possible que es reuneixi amb la seva amiga Carmen, malgrat que sol passar gran part de l'etapa estival a Marbella. «Ens uneix amb Lomana una certa manera d'entendre la vida», explica Alaska deixant clar que ella també adora l'empresària.

L'artista ha sortit airós del problema perquè ha tractat això del seu divorci d'una manera molt correcta i educada. Quan ha tingut ocasió ha aprofitat per desmentir la notícia, però no li ha faltat mai el respecte a cap periodista. Entén que la fama no només genera coses bones, així que no ha estat descortès amb els reporters.

Mario Vaquerizo ha guanyat una cosa important

Mario acostuma a respondre totes les preguntes, és molt proper i el públic agraeix que accepti el costat dolent de la fama. Els seus amics estan encantats amb ell, ja que poden presumir de pertànyer a un cercle molt exclusiu que sempre està protegit. El cantant no deixa que ningú ataqui els seus i recentment ha donat la cara per Carmen Lomana.

Vaquerizo ha confessat que fa un temps que és amic de l'experta en moda i que tot ho deu a la seva dona. Des de llavors no s'han separat, així que l'empresària sap tot el que passa dins del matrimoni.