Primer pla d'Isa Pantoja amb posat seriós

El sogre que Isa Pantoja vol tenir lluny ha tornat a posar la relació en perill

Isa és conscient que la relació pot acabar en qualsevol moment

Aquest últim està sent força dur per a Isa Pantoja, ja que no paren de sorgir polèmiques al voltant de la seva família. Ara, després de la participació d'Anabel Pantoja al famós concurs Supervivientes, els escàndols encara són més nombrosos.

En primer lloc, com a defensora de la seva cosina, va haver de justificar les accions de la influencer en el format de Telecinco. I és que la neboda de la 'tonadillera' va començar una relació sentimental amb el concursant Yulen Pereira.

La qüestió és que justament refeia la seva vida només mesos després de trencar amb el seu marit, Omar Sánchez. Uns dies abans d'emprendre el seu viatge cap a Hondures, els rumors apuntaven al fet que tornarien junts. Tot i això, Isa Pantoja ha estat testimoni que no ha estat així.

Sens dubte, la parella d'Asraf Beno és conscient que quan el seu familiar aterri a Espanya, s'haurà d'enfrontar als seus detractors. Entre ells, Kiko Matamoros, que sempre ha dubtat de la relació entre Anabel i Yulen.

Encara que, abans que això passi, Isa Pantoja ha vist que ha saltat un altre nou escàndol en relació amb Yulen Pereira. No hi ha cap mena de dubte que la filla de la 'tonadillera' es troba en xoc per la notícia que ha vist la llum.

Isa Pantoja amb el rostre seriós.
Isa Pantoja no es pot creure el que ha fet el progenitor de l'esportista. | Telecinco
 

Isa Pantoja, testimoni que Yulen està contra les cordes

Isa Pantoja és molt més que un familiar d'Anabel Pantoja. La jove manté una relació d'amistat excel·lent amb la seva cosina i sempre que sorgeix l'ocasió no dubta a donar-li suport.

Segurament tampoc no ha tingut més remei que acceptar el nou romanç de la influencer amb el concursant. La veritat és que, com a defensora d'Anabel, ha hagut de defensar-la davant d'alguns col·laboradors que critiquen el paper de la seva cosina al concurs.

No obstant això, per molt que s'entesti a voler calmar la tempesta, per descomptat, no aconsegueix que faci efecte. Des de l'expulsió de Yulen Pereira, tothom ha posat el focus damunt de l'esportista i, sobretot, per allò que havia d'opinar sobre la seva relació amb Anabel.

«La meva mare és lliure d'opinar el que vulgui. Amb tot el respecte que tinc a la meva mare, a qui li ha d'agradar Anabel és a mi», va sentenciar rotundament.

Després de la gala, la nova parella de la influencer es va dirigir a casa seva amb la seva mare i alguns amics seus. El que semblava ser un tendre retrobament va resultar ser tot al contrari.

La mare de Yulen va protagonitzar una baralla amb el seu fill per la cosina d'Isa Pantoja. Així mateix, l'esportista també va haver de suportar una altra esbroncada, però aquesta vegada per part del seu pare.

El pare de Yulen Pereira allunya Anabel Pantoja del seu fill

Ahir, 14 de juliol, Isa Pantoja va ser una de les persones que va sentir les contundents paraules del pare de Yulen a Tierra de nadie. «Vull que sàpigues que em sento molt orgullós de tu i del concurs que has aconseguit acabar. Ets el millor que m'ha passat a la meva vida», començava dient.

«I vull que sàpigues que ja des de demà ens començarem a preparar de cara a l'Olimpíada». «Sé que ets un esportista de molt alt nivell i has de demostrar que ets el millor, el número u, com sempre ho has fet». «La teva federació i l'equip estan esperant-te amb els braços oberts, volen que hi tornis».

Sens dubte, la cosina d'Anabel va ser testimoni que el progenitor de Yulen vol acabar amb la carrera televisiva del seu fill tan aviat com sigui possible. A més, també s'ha adonat en directe a El programa del verano del parany del pare de l'esportista.

Segons la periodista Sandra Aladro, el sogre de la influencer «es va saltar les normes de l'organització de Supervivientes». I és que, com ella mateixa explica, «es va presentar a l'aeroport de Madrid el dia que va arribar el seu fill. Es va acostar a ell i va tenir temps de dir-li alguna cosa abans que li posessin els cascos».

«Dos gestos dels pares que fan veure que estan absolutament preocupats pel present del seu fill», afirmava. No hi ha cap mena de dubte que tot apunta que estan summament temorosos pel que pugui passar amb l'esportista. Així mateix, el sogre d'Anabel vol que el seu fill s'oblidi la seva faceta als mitjans i centrar-se, de nou, en la seva carrera professional.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
La parella va tenir una gran connexió des del primer moment. | Telecinco
 

La relació d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira perilla

Sens dubte, Isa Pantoja està pendent pel que pugui passar en qualsevol moment. No es pot creure que la relació entre la seva cosina i l'exsupervivent perilli.

La veritat és que si el noi segueix els consells del seu progenitor, ja no tindrà temps de passar moments al costat d'Anabel Pantoja. Així mateix, Alessandro Lequio ha confirmat el que més es temia Isa Pantoja: la relació entre els joves podria arribar al final en qualsevol moment.

«La majoria dels joves esportistes entrenats pels seus pares viuen en una mena de dictadura familiar. L'esport d'elit és molt exigent i si, a sobre, el pare és l'entrenador, el control és absolut».

«El que estic percebent és que els pares van consentir l'aventura de Supervivientes per omplir la bossa, però volen que tot s'acabi amb la gala final», tancava el tertulià.

Per això, segurament, Isa Pantoja haurà d'estar més pendent que mai de la seva cosina, ja que necessitarà el seu suport moral en cas que això acabi succeint.