Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de David Flores Carrasco amb el rostre seriós

David Flores, mut pel vídeo del petó entre la seva germana i Rociíto que ho canvia tot

La filla de 'La más grande' ha recordat un dels moments més bonics de la seva vida

David Flores és un dels pocs membres del clan Flores-Carrasco-Jurado que no ha parlat públicament sobre el conflicte que hi ha a la família. I és que David sempre ha optat per mantenir-se al marge de la polèmica, fins i tot quan l'any passat van començar a sortir a la llum una sèrie d'escàndols.

Tot va començar quan es va estrenar la primera docusèrie de la seva mare, Rocío, contar la verdad para seguir viva. A partir del seu dur testimoni, alguns familiars com Antonio David, Rocío Flores, Ortega Cano i Amador Mohedano van començar tenir una mala imatge. A més d'això, també van haver de fer front a les crítiques negatives que porten rebent des de llavors.

No obstant això, tota aquesta situació ha empitjorat per l'emissió del segon documental de la seva mare, En el nombre de Rocío. En aquesta ocasió, s'ha centrat en la vida de 'La más grande', encara que també ha inclòs algun episodi en què ella ha estat partícip.

Justament, en l'emissió de l'últim episodi de la docusèrie, David Flores ha estat testimoni d'un dolorós record de Rocío Carrasco.

David Flores Carrasco mig somrient
David Flores Carrasco, testimoni del petó entre mare i filla. | GTRES
 

David Flores es trenca en veure l'emotiva trobada familiar

Tothom sap que Rocío Flores manté una escassa relació amb Rociíto. I és que, segons la filla de Pedro Carrasco, en el moment que es va separar d'Antonio David Flores, la germana de David Flores va començar a ser manipulada pel seu pare.

Tot i això, la situació va començar a ser cada vegada pitjor quan la influencer va arribar a la seva fase adolescent. Va ser llavors quan recorria a les xarxes socials per criticar la figura de Fidel Albiac i de la seva mare, a més de confessar que no volia continuar vivint amb ells.

El 27 de juliol del 2012, la relació entre mare i filla va fer un gir de 180º quan, segons Rociíto, Rocío Flores la va agredir físicament. De fet, aquest succés va acabar amb la filla de 'La más grande' a l'hospital i Rocío Flores sent condemnada per la justícia. A partir d'aquell moment, totes dues no es van tornar a dirigir la paraula.

Tot i això, la filla d'Antonio David ha admès en més d'una ocasió que ha trucat a Rocío Carrasco. Però la veritat és que la mateixa Rociíto va confessar no sentir-se preparada per fer-ho.

Ara, David Flores Carrasco sap que la relació entre totes dues està trencada i que, com Rocío Flores va dir al seu moment, «la porta a la reconciliació està tancada». De fet, en l'últim episodi d'En el nombre de Rocío, va rememorar èpoques passades, en què mare i filla estaven més unides que mai.

Així mateix, el fill de l'exguàrdia civil va ser testimoni d'un vídeo que es va projectar a la vuitena entrega del documental de la seva mare. A l'enregistrament en qüestió, es pot veure una Rocío Flores molt petita al costat de Rociíto i 'La más grande'. Sens dubte, una imatge molt tendra.

Però el que més va sorprendre va ser l'afecte i la complicitat que hi havia entre mare i filla. Tant era així que, fins i tot, la germana de David Flores Carrasco, que aleshores tindria al voltant d'uns tres anys, li dedicava un tendre petó a Rocío Carrasco.

Justament, aquest vídeo ha començat a circular per Twitter, on els fans de la mare de David Flores no han dubtat a opinar sobre això. «Quina pena com la violència vicària ha arrencat Rocío Flores de Rocío Carrasco», deia un seguidor.

Primer pla de Rocío Carrasco.
Rociíto i la seva filla fa deu anys que no es parlen. | Telecinco
 

La mare de David Flores, de nou al punt de mira

Tot seguit, se sumaven comentaris com el següent. «Rocío Carrasco la recorda així: com la seva filla afectuosa quan l'estimava de manera incondicional. Després ja va venir la influència del pare, aprofitant-se de la personalitat de la seva filla, i aquesta nena va canviar… ja és irreparable».

Sens dubte, el famós vídeo s'ha omplert de comentaris d'aquest estil. Això sí, tampoc han faltat els detractors de Rociíto, que han volgut opinar des del seu punt de vista.

«Amb quina lleugeresa es parla de manipulació, teràpies, etc. Crec que els experts sí que poden parlar d'aquests temes. Amb 26 anys continua Rocío 'manipulada'?», començava dient una seguidora.

«Quin poder que té Antonio David! Jo soc mare i, si el meu marit em treu els meus fills, vaig fins on faci falta per veure'ls», comentava. Sigui com sigui, David Flores sap que, de moment, no es produirà una trobada entre totes dues perquè la situació està força tensa.