Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge fotogràfic de l'abans i el després de la cantant María Isabel

María Isabel aconsegueix quedar-se embarassada i revela el seu dèbil estat de salut

María Isabel pateix un trastorn de salut del qual ella mateixa ha parlat

María Isabel és l'exemple clar d'un dels problemes que pateixen molts artistes al nostre país. La cantant, nascuda en 1995, saltava a la fama nacional l'any 2004, quan va aconseguir el premi del festival Eurovisió Júnior el 2004.

Tenia 9 anys llavors i va aconseguir resultar vencedora d'un càsting pel qual van passar 16.000 nens. D'allà va passar al certamen europeu de cançó infantil, que també va aconseguir guanyar amb la seva cançó, encara famosa, Antes muerta que sencilla.

Tocar el cel de l'èxit a una edat tan primerenca no acostuma a ser sinònim d'estabilitat i d'èxit duradors. I més en un mercat, com el musical, tan subjecte a les modes i amb tants artistes lluitant per aconseguir un lloc.

María Isabel va treure tres discos que van aconseguir un gran èxit de vendes i amb repercussió. També va fer una pel·lícula de Nadal, va presentar Los Lunnis, va participar a Menuda Noche i va realitzar altres incursions al món de la televisió.

Van ser anys en què la nena es va fer dona i en què la fama i la feina van començar a caure. El seu talent no havia canviat, però sí els temps. Ho va intentar de nou amb Tu cara me suena, Objetivo Eurovisión o música urbana, però finalment les coses no van sortir com ella volia.

María Isabel i els atacs d'ansietat que la van obligar a deixar-ho

El juliol del 2021, María Isabel ja no va poder més. Així, publicava un missatge en què anunciava la seva retirada. «Me'n vaig, me'n vaig de la música, me'n vaig de tot això que una vegada vaig estimar, però que avui dia estar a la indústria se'm fa molt complicat», escrivia.

Alhora, la cantant no amagava la seva frustració. «És dur, em fa ràbia i més jo que mai he deixat de lluitar. Podria dir que tornaré... però això només passarà si acabo d'entendre el funcionament d'això», admetia.

A més, confessava el problema de salut que l'obligava a fer un pas enrere i a focalitzar la seva vida en altres coses. «Pateixo ansietat i és complicat bregar amb això diàriament i més en aquest món», confessava. Havien estat 17 anys de carrera musical als quals la cantant posava punt final.

L'embaràs que omple María Isabel de felicitat

María Isabel també ha pogut viure a la seva carn com una porta es tanca, però una altra s'obre. Després d'això, va decidir refugiar-se a la seva família, als seus amics i en la seva parella, Jesús Marchena.

Durant tot aquest temps han viatjat i ella s'ha començat a prendre la vida amb més calma. De fet, sorprenia a tots el desembre del 2021, anunciant el seu casament.

Concretament, va ser durant un viatge a Maldives quan el seu xicot li va demanar matrimoni. «He dit sí. Sí a despertar-me cada dia de la meva vida al seu costat. Sí a poder entendre'ns amb tan sols una mirada. Ens casarem», va anunciar.

Imatge de María Isabel al seu videoclip de la cançó 'Antes muerta que sencilla'
María Isabel va triomfar amb 'Antes muerta que sencilla' | UMG

María Isabel no és gaire assídua a les xarxes socials, de fet només publica fotos dels seus viatges o algun post promocional. Té més de 220.000 seguidors que avui estan una mica més alegres, ja que, segons confirma ABC, María Isabel espera el seu primer fill.

Als seus 27 anys, María Isabel serà la mare per primera vegada, cosa que l'omple de felicitat i que, sens dubte, canviarà la vida notablement. El nadó passarà a ser la principal prioritat i segurament l'ajudarà a superar els seus problemes d'ansietat.

A més a més, sembla que el nadó arriba abans del casament amb Jesús Marchena. Sí, perquè tot apunta que encara no s'han casat perquè no hi ha cap imatge de l'enllaç. Així les coses, ara toca celebrar aquesta nova etapa que María Isabel comença.