Antonio David Flores i el pitjor moment de la seva vida: «Anava sol a l'ambulància»

El seu fill, David Flores, mai ha tingut el suport de la seva mare

Imatge d'Antonio David Flores amb el seu fill, David Flores
El seu fill, David Flores, mai ha tingut el suport de la seva mare | Twitter


David Flores, el fill de Rocío Carrasco i Antonio David Flores, és sens dubte una de les persones que valen més pel que callen que pel que diuen. El fill de l'exguàrdia civil fa molts anys que és a l'ombra. David Flores, igual que la seva germana, fa molts anys que no sap res de la seva mare. De fet, sembla que el fill petit de l'exmatrimoni també ha viscut moments nefastos a casa de Rocío Carrasco: en el domicili de Rociíto i del seu marit Fidel Albiac, el jove hauria viscut moments terribles.

Antonio David va confessar en el passat que al seu fill el tenien marginat en aquesta casa; tant, que havia de menjar només a la cuina mentre la seva mare estava dinant amb el seu marit al menjador. Sembla que el jove va viure molts mals moments allà. Després de complir 18 anys, no ho va dubtar ni un segon i va decidir anar-se'n a viure definitivament amb el seu pare i Olga Moreno.

La dona del seu pare s'ha portat com una veritable mare per a ell. Ara David Flores és feliç, però recorda el passat amb molt dolor i amb molta tristesa. Així, el jove no vol veure la seva mare ni en pintura. Rocío Flores, per la seva banda, va confessar que li agradaria signar les paus, cosa que no ha succeït i que sembla que ja no passarà mai després de més de 8 anys de distanciament.

La vida de David Flores ha tingut molts sobresalts. Recentment s'ha recordat un succés terrible que segur que li ha suposat algun trauma al fill d'Antonio David i Rocío Carrasco. Recordem que durant una època Rocío i David Flores vivien a casa de la seva mare i Fidel Albiac, on cap dels dos nens suportava el marit de la seva mare ,i a més, aquella època va ser especialment dura per als nens.

A principis d'any 'Vanitatis' va destapar que durant una discussió molt acalorada, Rocío Flores, sent menor d'edat, havia agredit la seva mare. La premsa del cor es va dividir: ja no hi havia tants defensors de la neta de Rocío Jurado. No obstant això, David Flores sempre es va posicionar a favor de la seva germana i va secundar que no volia viure a casa de la seva mare. La gran majoria de mitjans apunten que Fidel Albiac és el principal responsable de tota aquesta guerra familiar.

Recorden el pitjor moment d'Antonio David amb el seu fill

'Cotilleo' ha recordat unes declaracions d'Antonio David el 2017. L'exguàrdia civil ha recordat un dels pitjors successos que va viure al costat del seu fill. «El doctor em va aconsellar que el canviés de clínica i me'l vaig endur a l'hospital de la Paz sense dir res a ningú. El moment a l'ambulància va ser terrible. Anava sol, no volia que els meus pares es preocupessin», va confessar fa uns anys a 'Lecturas'.

Aquest va ser sens dubte el pitjor moment d'Antonio David Flores i el seu fill, ja que es van sentir sols i amb molta por. «Rocío ha gestionat el problema de salut del seu fill d'una manera penosa. No ha volgut assumir la malaltia de David. Això va en funció de la maduresa de cada un», va expressar el col·laborador de 'Sálvame'.

David Flores no ha tingut l'ajuda esperada per part de la seva mare. Antonio David Flores sempre ha estat pendent de la malaltia del seu fill, i això és una cosa que David Flores sap. La vida dona moltes voltes, però en aquest cas sembla que el jove viurà definitivament amb el seu pare i amb Olga fins que pugui independitzar-se. Mentrestant, Rocío Carrasco haurà de llegir les notícies del cor per saber alguna cosa del seu fill petit.


Comentaris

envia el comentari