Primer pla de David Flores Carrasco

David Flores, preocupat en comprovar que la seva germana està obligada a fer-ho

David Flores Carrasco no esperava que Rocío acceptés una feina com aquesta

David Flores Carrasco sempre ha donat suport a Rocío Flores i, més encara, des que va aparèixer per primera vegada a la televisió defensant el seu pare a GH VIP.

David Flores ha vist la progressió de la jove al mitjà televisiu. Tot i començar als platós amb certa timidesa, la madrilenya s'ha anat desenvolupant d'allò més bé amb el pas del temps. El cas és que, actualment, ja és tota una experta quan trepitja Telecinco.

Fins i tot, després de defensar el seu pare al reality de convivència, la jove es va embarcar en Supervivientes2020 en plena pandèmia. Amb tot, ella va continuar guanyant notorietat i interès tant en els nous seguidors com en les diverses marques que volien treballar amb Ro.

David Flores Carrasco sap que la seva germana no es pot negar a fer-ho

La veritat és que Rocío Flores està diversificant de manera notable la seva vida professional i, a més de veure-la en un reality, ha anat més enllà. L'últim any i mig, ha estat col·laboradora a El programa de Ana Rosa o comentarista als debats de Supervivientes.

Imatge de Rocío Flores amb el seu germà David Flores.
David Flores Carrasco discrepa pel que fa a la decisió que ha pres la filla de Rociíto. | Europa Press

El cas és que a Rocío li venia de gust provar coses noves i li ha vingut bé. De fet, ha estranyat molt els seguidors que, des de fa un mes, no l'han vista aparèixer pels platós de televisió. Això ha alarmat el seu germà David Flores, però, com tot a la vida, la seva absència té un perquè.

La realitat és que la filla d'Antonio David s'ha estimat més apartar-se per uns mesos de la televisió. Ha volgut descansar d'aquest mitjà que tants maldecaps li ha donat últimament.

No n'hem vist ni rastre a les gales finals de Supervivents ni al programa en què col·labora tot l'any, El programa de Ana Rosa. Tampoc en espais nous com Ya es verano, encara que sí que hem vist un dels seus familiars.

El nou treball de la filla de Rociíto que sorprèn molta gent

Estem parlant de Gloria Camila Ortega, que fa dues setmanes que col·labora en l'espai que condueix Frank Blanco. De moment, Rocío Flores ha sorprès tothom en anunciar a les seves xarxes socials, i a través de les seves històries, que serà mestra de cerimònies. Ho serà en un esdeveniment que tindrà lloc d'aquí a uns mesos.

Rocío Flores
Rocío Flores no desaprofita cap oportunitat laboral i la veurem presentant un acte a Barcelona. | GTRES

Falta per confirmar quan la podrem tornar a veure als platós, encara que el més probable és que Rocío tornarà alhora que Ana Rosa Quintana, al setembre, així ho ha revelat a les xarxes.

Serà el pròxim 12 de novembre a Barcelona

Així doncs, la filla d'Antonio David està encantada amb aquesta nova feina que li ha sortit. Està feliç i no ha trigat gens a explicar als seus fans què farà en poc temps. Una nova feina que, en aquest cas, tindrà lloc el dissabte 12 de novembre a la ciutat comtal.

Rocío presentarà els Premis Golden Nails al Palau de Congressos de Barcelona. I aquest esdeveniment es durà a terme a la sala VIP d'aquest complex cap a les 21.00 hores.

Com el mateix nom indica, aquests guardons estan enfocats en el sector de les ungles i la jove acudirà com a convidada especial: serà la padrina de la gala. Certament, és un motiu d'il·lusió per a la jove que, actualment, no pot dir que no a res, i menys a aquest tipus de propostes laborals remunerades.