Primer pla d'Isabel Pantoja mirant cap amunt

Isabel Pantoja, de pedra amb la dona que li ha robat el seu antic amor

Isabel Pantoja ha vist la parella presumir de la seva relació públicament

Isabel Pantoja ha celebrat el seu 66è aniversari malgrat l'absència de la seva mare, del seu fill i dels fills d'aquest. Però, a més, ha sentit certa tristesa en veure que un antic amor l'ha oblidat del tot i que presumeix de nova relació. Ens estem referint a María del Monte.

La cantant ha vist que la seva amiga, de qui sempre es va rumorejar que va ser la seva parella, està encantada amb la seva nova vida. I és que, després de confessar la seva homosexualitat, ja no dubta de presumir públicament de xicota.

Isabel Pantoja, atònita davant la relació

La vídua de Paquirri ha tingut diverses relacions sentimentals després de la mort del seu marit. Unes no va dubtar a fer-les públiques sense pensar-s'ho dues vegades, com la que va mantenir amb Julián Muñoz. Però d'altres mai les va arribar a confirmar, tot i que eren un 'secret no gaire secret'.

Imatge de María del Monte i Isabel Pantoja.
Es rumoreja que Isabel Pantoja sempre va ser la parella sentimental de la cantant sevillana | Europa Press

Precisament entre aquestes últimes hi ha la que la va vincular a María, que fa temps que va aconseguir refer la seva vida després de la ruptura. En concret, fa 23 anys que és molt feliç al costat de la periodista Inmaculada Casal. Això sí, va ser fa unes setmanes, exercint de pregonera de l'Orgullo Gay a Sevilla, quan va revelar públicament la seva relació.

Aquesta confessió segur que va deixar Isabel Pantoja bocabadada, com també ho ha fet el comportament d'aquests dies de la cantant sevillana. El que ha passat és que aquesta, després d'explicar la seva història d'amor, està decidida a no amagar-la més. Per aquest motiu, ha acudit acompanyada de la parella a un esdeveniment.

Pantoja ha vist que María ha assistit amb Inmaculada a la gala de l'Asociación Española Contra el Cáncer de Marbella. Juntes, i ben coordinades vestides de blanc, han posat per primera vegada com a parella davant de la premsa. S'han mostrat feliçes, somrients i encantades del moment que gaudeixen.

María del Monte
Isabel Pantpja ha vist que la seva ex i la seva xicota han aparegut juntes després que es revelés la seva relació | Europa Press

 

Isabel Pantoja veu la seva ex molt feliç

Segur que La mare de Kiko Rivera està perplexa amb la naturalitat que la seva ex manté després de revelar la seva relació. María mai no ha estat de parlar de la seva vida privada ni de donar-ne detalls, però ara les coses han canviat. Tant, que en aquest acte no ha dubtat a respondre les preguntes que se li han fet.

D'aquesta manera, l'artista ha dit: «Les meves declaracions no van ser gens impactants, van ser una cosa natural i normal. Si no les vaig fer abans va ser perquè no havia estat pregonera, si ho hagués estat abans potser ho hauria explicat abans».

▶️ Vídeo del dia

«Això és tot. La vida és més normal i natural que tot això. I des d'aquest prisma és des d'on cal mirar-ho tot».

Imatge de María del Monte i Inmaculada Casal.
Isabel Pantoja és conscient de com és de feliç la seva ex amb la seva parella actual | Europa Press
 

A això ha afegit: «Així cal mirar-ho tot, des de la naturalitat i sent conscient de la bellesa de l'amor. Descobrirem ara com és de bonic això?» És més, ha afirmat: «Cal viure assaborint i sent conscient que la vida és una cosa preciosa i cal valorar cada dia que passa».

L'ex d'Isabel és clar que està complint aquesta màxima d'acord amb com s'ha mostrat amb Inmaculada públicament. I d'això se n'alegren els seus fans, que no han dubtat a deixar-li missatges a les xarxes com ara: «Enhorabona per presentar la teva parella sense embuts» o «Quina bona parella que feu».

En aquesta mateixa línia trobem: «Visca, a gaudir del moment» i «Bravo. Viu la teva vida i gaudeix de la felicitat amb la teva xicota».