Primer pla Fabiola Martínez

Fabiola Martínez deixa clar al seu ex la manera com criarà al seu fill malalt

Fabiola n'està molt pendent

Fabiola Martínez està molt atenta a tot allò que fan els seus fills. Recentment, va assistir a la Gala Benèfica de l'Associació Espanyola contra el Càncer a Marbella. Tot i no ser-hi amb ella, els tenia molt presents.

Explicava que estava «més pendent de Carlos perquè necessita una mica de disciplina». Per a aquest estiu havien triat un campament a prop de la capital. Vol gaudir també del petit.

▶️ Vídeo del dia

A més, Fabiola tampoc no s'oblidava de Kike. Durant aquests dies, es troba amb Bertín Osborne. «Està amb el seu pare a Sevilla i jo amb Carlitos a Madrid», explicava a l'esdeveniment.

La veneçolana no es considera una lluitadora, sinó una mare que fa tot el possible per donar la millor vida als seus nens. «Sempre dic que no és un tema de ser una mare especial, soc una mare bolcada amb els meus fills», apunta.

Li presta molta atenció a «Kike, que em necessita més per la condició que té, però, realment, soc igual de pesada amb l'altre». Vol donar-los a tots dos la millor educació possible. Per fer-ho, necessita comptar amb l'ajuda de Bertín.

Fabiola Martínez somrient
Fabiola Martínez està preocupada per l'educació dels nens. | Europa Press
 

També se li va preguntar per la recent maternitat de Claudia, la filla del cantant, arribant a fer broma amb la possibilitat de ser mare una altra vegada. «Sí, ja l'he vist. La vaig veure acabada de néixer i és molt bonica, a tots els nadons te'ls menjaries», apuntava.

Confessava que «l'olor dels nadons em torna boja. Si fos per mi... però no, ja no», assenyalava en to de broma. Descartava així tenir més nens en el futur.

Fabiola Martínez explicava que, durant un temps, es va sentir massa saturada pels esdeveniments i compromisos socials de la seva vida. Per això, ha decidit prendre's les coses amb més calma i pensar una mica més en ella i menys en els altres.

Assegura que «crec que he passat una època que deia que sí a tot, assumint més del que moltes vegades podem tirar endavant. Ara vull estar una mica més tranquil·la». Ha posat el fre i el seu únic propòsit és descansar.

Això sí, hi ha una cosa que l'il·lusiona especialment. Es tracta de la trucada de Jesús Calleja per formar part del seu programa d'aventures. «Bé, encara no sé res; espero, jo encantada», admetia.

Li fa especial il·lusió prendre part en aquest format. «Em diverteix molt perquè, a més, crec que no és només anar a parlar. També a demostrar, a posar-te a prova a tu mateixa», assenyalava.

Es troba en una etapa de la seva vida on té la capacitat d'acceptar només allò que li convenç. Ja no està disposada a dir-li que sí a tot.

Fabiola Martínez parla amb molt d'afecte del seu ex

Fabiola Martínez va decidir separar-se de Bertín Osborne fa uns mesos després de 20 anys de matrimoni. Sempre li ha dedicat bones paraules al cantant. «És el pare dels meus fills i durant aquests anys han passat moltes coses», afegia.

Bertín Osborne i Fabiola Martínez presentant la iniciativa +Family
Bertín i Fabiola es porten molt bé. | GTRES
 

Entre ells, continua existint molt d'afecte, però, de moment, tanca les portes a la reconciliació, apuntava fa unes setmanes. Revela que, durant el temps que van estar casats, ella va cometre una sèrie d'errors.

«Ell tenia una família, jo no. I vaig pensar que el més factible era que jo em sumés a la seva vida. Ell no m'ha dit mai 'no facis això' o 'fes allò altre', mai», apunta.

Fabiola reconeix que «vaig assumir aquest rol i em vaig equivocar». Pel que fa a la relació amb els nens, «jo faig de poli dolent, a ell li encanta ser el bo. Sempre ens acabem posant d'acord perquè a ell no li pega ser estricte».