Primer pla de David Flores

David Flores, preocupat: la seva germana Rocío té problemes de salut

David Flores Carrasco fa temps que està distanciat de Rocío Flores

David Flores s'ha convertit en un dels personatges més buscats dels últims mesos, tot i que sempre ha protegit el seu anonimat. Antonio David i Rociíto l'han situat en el punt de mira de la premsa, cosa que no beneficia a ningú.

David Flores Carrasco té molts seguidors, ja que és la persona més vulnerable del clan i la que més està patint. Per les seves circumstàncies personals és una persona «molt sensible i amb un cor enorme», segons expliquen els seus.

Totes les notícies que afecten els seus éssers estimats generen en ell una angoixa incontrolable i l'última a donar-li problemes ha estat Rocío Flores. La influencer ha compartit amb els seus seguidors que té problemes de salut i que no aconsegueix superar-los.

Rocío s'ha posat en mans dels especialistes, però com que no és greu els metges tampoc han prestat molta atenció. «Em van dir que tenia bronquitis i tinc bastants xiulets», els va comentar als seus fans a les xarxes socials.

David fa una temporada que està distanciat de la seva germana, ja que ella treballa a Madrid i els seus projectes professionals li treuen molt temps. Sempre han estat molt units, així que no seria estrany que el jove estigués bastant preocupat per ella.

La neta de Rocío Jurado s'ha proposat dinamitar la carrera televisiva de la seva mare, ja que no vol que Antonio David rebi cap cop. Tot això ha generat un gran desgast que està començant a tenir les seves primeres seqüeles, fet que altera a David Flores.

David Flores Carrasco, en alerta: «Fica el cap al congelador»

La filla de Rociíto ha utilitzat el seu poder mediàtic per demanar ajuda als seus seguidors i que aquests puguin solucionar el seu problema de salut. Assegura que fa més d'una setmana amb dolors a la gola i que els experts no troben la solució definitiva. 

David Flores s'ha quedat molt sorprès en veure els consells que ha rebut la seva germana, ja que alguns són bastant estranys. «Pren-te una cullerada de mel sense rentar-se la boca» o «fica el cap al congelador» són alguns trucs que fa servir.

El nét de la Jurado és una de les persones més responsables del clan, ja que mai ha participat en cap guerra. La seva família ha descobert que pot guanyar molts diners venent els seus problemes, però ell no ha caigut en la temptació.

La relació amb la seva germana és diferent de la d'abans, perquè ja no comparteixen tant temps junts i estan una mica distanciats. Alguns periodistes asseguren que el seu tracte amb Antonio David és força tens, ja que el noi està començant a dubtar de la seva veritat.

David Flores controla la seva vida

Rocío Carrasco es va alterar quan va rebre una demanda del «seu nen» i va acusar Flores de ser-ne el responsable. Tot i això, els advocats de David van assegurar que havia sigut el jove qui va voler actuar d'aquella manera.

Vol recuperar els diners que li pertanyen, ja que cap dels seus dos pares li ha pagat la manutenció per ser «econòmicament dependent». També ha denunciat el suposat botxí de Rociíto, ja que ell tampoc va fer front a aquesta quantitat.

És possible que Rocío Flores estigui molesta amb el seu germà després dels seus últims moviments, encara que mai dirà res en contra seu. És conscient que està seguint el consell dels seus advocats perquè ell únicament vol una cosa: que Carrasco i el seu pare signin la pau.

Ha posat com a condició per retirar les demandes que els dos frenin els processos judicials que tenen pendents. Potser la seva germana no estigui d'acord amb això i vol que la seva mare pagui pel que ha comès.