Rocío Flores i David Flores

David Flores, superat pels missatges a la seva germana Rocío Flores

El jove protegeix molt a la seva família

David Flores Carrasco mai ha volgut estar en el punt de mira. De fet, el fill petit d'Antonio David i Rociíto mai ha comparegut davant de cap mitjà de comunicació. Actualment, viu amb el seu pare i amb Olga Moreno. En canvi, Rocío Flores, la seva germana, ha decidit mudar-se amb el seu nuvi. Malgrat això, David Flores sent devoció per la seva germana, o almenys així ho podem veure al compte d'Instagram de Rocío, en què comparteix fotografies amb el seu germà. A més, cal recordar que David va enviar-li una carta molt emotiva quan ella participava a 'Supervivientes', manifestant que per a ell la seva germana havia sigut com una mare. La relació entre tots dos és excel·lent.

Els germans, molt units

Tot el contrari passa amb Rocío Carrasco, a la qual no veu des de fa vuit anys. El fill de l'exguàrdia civil mai va estar còmode a casa de la seva mare i Fidel Albiac. Fa uns anys, Antonio David Flores confessava a la televisió que el seu fill havia de menjar sol a la cuina i que ningú li feia cas. 

Un cop va complir els 18, David Flores va tenir molt clar que volia estar amb el seu pare i la seva germana. Arran d'això, la relació amb Rocío Flores es va fer més forta, ja que tots dos s'ha sentit abandonats per la seva mare. És per això que David Flores es mostra molt sensible quan es parla de la seva germana.

Rocío Flores ha estat molt criticada per anar-se'n a viure amb el seu xicot, Manuel Bedmar. Ella en cap moment ha abandonat a la seva família, sinó que ha decidit fer el seu camí junt amb el seu nuvi, amb el qual vol casar-se en un futur molt pròxim. Mentrestant, David Flores segueix vivint amb el seu pare, Olga Moreno i la seva germana petita, Lola.

Rocío Flores, molt criticada a Instagram

Rocío Flores està treballant de valent amb les seves xarxes socials. Gràcies a Instagram, i la seva feina feta, està aconseguint guanyar una gran fortuna. Així doncs, podem dir que la filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco és una autèntica 'influencer', la feina de moda d'aquest 2020.

Tanmateix, la jove està molt exposada a rebre crítiques. Hi ha un sector de la població que encara no entén per què hi ha famosos que guanyen diners per publicar fotografies a Instagram. Així doncs, la seva última publicació ha estat molt criticada, i ella ho entén, però David Flores no. 

David Flores és molt sensible

David Flores pateix molt per la seva germana, ja que no tolera que sigui criticada. El jove sempre està atent per si ha de defensar-la. A més, tal com vam poder veure en l'homenatge a Rocío Jurado, és una persona molt sensible. 

L'última publicació de Rocío Flores a Instagram té tota la pinta de ser patrocinada per una marca, ja que llueix alguns complements. És cert que la gran majoria de seguidors l'elogien, però hi ha d'altres que no els ha agradat la imatge: «Aquest color no t'afavoreix», «No m'agrades gens amb aquest mocador», o «Per què no et mostres com ets? Si no tens complexos perquè sempre utilitzes el Photoshop?», han comentat alguns.

La realitat és que per cada vint comentaris bons, n'hi ha tres de dolents. Malgrat això, David Flores pateix per qualsevol cosa que puguin dir-li a la seva germana. Rocío Flores sempre ha manifestat que David és el seu protector i el millor germà.