YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Luján Argüelles torna a ser notícia: ara pel seu inesperat i sobtat divorci

Després de 12 anys lligada a Mediaset, l'asturiana dona la sorpresa presentant un nou programa a La Sexta

La presentadora Luján Argüelles vestida de blanc en una imatge de Telemadrid
Luján Argüelles abandona Mediaset | Telemadrid

Des del passat mes d'agost, Luján Argüelles estava totalment desapareguda, just després d'anunciar la seva separació amb el que va ser el seu marit, Carlos Sánchez. La presentadora posava així fi a una etapa de més de 7 anys al costat de l'empresari, cosa que sorprenia fins al seu entorn més proper.

Malgrat tot, la periodista no ha perdut el somriure en cap moment, cosa que sens dubte la vida ha volgut tornar-li portant-li, de nou, un projecte professional que sens dubte tindrà molt de ressò.

Luján Argüelles estrena nou programa

El pròxim 15 de desembre, Luján Argüelles s'estrenarà a La Sexta, 'Divididos', un programa que comptarà amb quatre concursants amb personalitats i caràcters molt diferents que es coneixeran dins de la casa. El concurs en qüestió, consistirà a què tots hauran de treballar en equip malgrat les seves diferències i, si ho aconsegueixen, s'enduran un premi total de 80.000 euros.

El concurs en qüestió està produït per Atresmedia Televisió, en col·laboració amb Boomerang TV i comptarà amb fins a 8 entregues. El pròxim dimarts s'emetrà un doble capítol amb motiu de la seva estrena. El premi serà repartit de manera desigual, fet que sens dubte crearà tensions entre els participants, l'única manera d'alçar-se amb la major part del pot serà la rapidesa.

De moment, el concurs ja ha tingut molt bona acollida en països com a Holanda, Estats Units, Regne Unit, Turquia o Tailàndia i promet ser tot en èxit també a Espanya, on ja compta amb diversos fans sense ni tan sols haver-se emès el primer episodi. De moment, Luján Argüelles ja és un dels reclams que ofereix La Sexta per al concurs.

Posa fi a la seva etapa a Mediaset

Sens dubte, sorprèn el canvi de Luján Argüelles a Antena 3. Cal recordar que la presentadora ja feia diversos anys que estava lligada a la cadena de Paolo Vasile, concretament a Cuatro, on ha protagonitzat diversos programa líders en audiència com el mític 'Un príncipe para Corina'.

Després de dotze anys amb Paolo Vasile, Luján ha decidit posar fi a la seva etapa a Mediaset per iniciar una nova aventura a la cadena de la competència. L'asturiana, que sempre ha causat molta admiració entre l'audiència s'inicia, així, el seu pas per Antena 3.

L'empresa de comunicació de Silvio González Moreno ha tancat així el seu contracte amb Luján perquè s'estreni el nou programa de La Sexta, 'Divididos', que promet donar molt que parlar. Aquest programa tindrà un format d'ITV, el mateix producte de 'Pasapalabra', segons ha informat 'Yotele'.

La veritat és que aquesta nova etapa suposa tot un repte per a la televisiva, qui entre 2011 i 2013 va presentar 'Las mañanas de Cuatro'. Després, de 2012-2017 va fer un dels programes més reeixits de la televisió, '¿Quién quiere casarse con mi hijo?', per a posteriorment realitzar la seva versió en femení,'Un príncipe para...'.

Entre 2013 i 2014, combinava tots els anteriors programes esmentats amb 'Inteligencia artificial' i fins i tot va arribar a estar present, com a copresentadora, en programes especials de Mediaset com 'La noche de paz'. En els últims temps, Argüelles simplement era present a la cadena en ocasions puntuals com a col·laboradora de programa de tal renom com a 'Supervivientes'.

Mentre a altres presentadores i col·laboradores de la cadena se'ls donava un major nombre d'oportunitat com és el cas de Sandra Barneda, Nagore Robles o Emma García, a Luján Argüelles amb prou feines se li donaven oportunitats per fer carrera a Mediaset, una cosa que podria acabar per esgotar la paciència de l'asturiana, qui sempre s'ha mantingut fidel a Paolo Vasile.


Comentaris

envia el comentari