El debut de Dani Mateo a ‘Zapeando’ rep moltes crítiques

El programa, que va acomiadar-se fa poc d’Ana Morgade, Frank Blanco i Chenoa, ha incorporat a Dani Mateo com a nou presentador i ha estrenat una nova secció sobre els 'drames' de 'Sálvame'

El debut de Dani Mateo a 'Zapeando' no ha agradat als espectadors
El debut de Dani Mateo a 'Zapeando' no ha agradat als espectadors | LA SEXTA

Després de l’acomiadament d’Ana Morgade, Chenoa i Frank Blanco, els seguidors de ‘Zapeando’ estaven expectants davant la renovació del programa de La Sexta. El nou ‘Zapeando’ va debutar amb Dani Mateo al capdavant, i el format va presentar nombrosos canvis que han generat l’enuig dels espectadors.

Els canvis de ‘Zapeando’ que han decebut als seus seguidors

Així doncs, el programa de sobretaula ha aparegut amb multitud de modificacions que, lluny d’agradar als espectadors, han resultat ser una decepció. A través de les xarxes socials els seguidors d’aquest format de La Sexta han coincidit en el fet que l’estil de ‘Zapeando’ s’ha perdut i que ara és quelcom semblant a ‘Sé lo que hicisteis’ i ‘El intermedio’. A més a més, els videomuntatges i els doblatges no han agradat gens ni mica als espectadors.  

La novetat d’aquesta nova temporada que més revolt ha provocat ha estat la secció ‘¿Qué pasó en Sálvame?’ en la qual Dani Mateo i Simon han parlat dels ‘drames’ del programa presentat per Jorge Javier Vázquez. A més a més, l’escenificació també ha estat sotmesa a canvis, i els col·laboradors han aparegut individualment al principi, encara que després sí que compartien espai a la taula.

 

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari