IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'informe policial que eximeix Ana Rosa Quintana de la trama de Villarejo

La trama de corrupció de l'excomissari Villarejo va esquitxar la presentadora i el seu marit

Ana Rosa Quintana va mantenir una reunió privada amb Villarejo i Inda | Telecinco

El cas Villarejo encara segueix sent mediàtic. La macrotrama de corrupció policial batejada com Operació Tàndem ha involucrat nombroses personalitats destacades d'organismes públics, entitats privades i particulars que van encarregar els serveis de vigilància de l'expolicia.

La trama de corrupció també va esquitxar la presentadora de televisió Ana Rosa Quintana i el seu marit, l'empresari Juan Muñoz, imputat en la causa per contractar suposadament José Manuel Villarejo per espiar un rival.

Conversa a tres bandes: Villarejo, Quintana i Inda

Recentment, 'El País' ha revelat un informe de la Unitat d'Assumptes Interns de la Policia Nacional, amb data del passat 20 de febrer, en què es recull la transcripció d'una conversa entre Quintana, el director d''Ok dario', Eduardo Inda, i el comissari Villarejo.

La trobada a tres bandes es va celebrar el 6 de juliol de 2017 a un restaurant de Madrid i la xerrada va ser recollida per Villarejo a través d'una gravació d'àudio que ara ha sortit a la llum després de la seva incorporació al sumari del cas.

En aquesta conversa podem apreciar com la periodista de Telecinco rebutja els serveis de l'agent jubilat, una decisió que posteriorment li evitaria estar implicada directament en una trama de corrupció que la podria haver enviat a la presó.

Quintana rebutja els serveis de Villarejo

En la gravació recollida dins el sumari del cas, es pot escoltar com Ana Rosa relata un problema laboral amb la seva productora i Villarejo no dubta a aprofitar per oferir-li el seu servei.

«Tu ja saps que si necessites algun assessor extern...» assenyala l'excomissari, que no dubta a recórrer als negocis que havia fet amb el marit de Quintana per avalar la seva feina. «T'haurà dit Juan [Muñoz] que som eficaços, eh ...», indicava Villarejo a la periodista, que amb diverses respostes negava que necessités l'ajuda.

Algunes de les frases d'Ana Rosa que recull 'El País' mostren aquest rebuig. «No, si hi ha...» o «A veure que això... això ho tinc...», són cites que apareixen tallades per evitar revelar dades importants del secret de sumari de el cas.

«No, però a banda del tema jurídic, potser, en un moment determinat, cal posar-se una mica creatiu perquè la gent...», insistia Villarejo davant la negativa de la periodista, que va acabar tancant el tema amb un rotund «no, no... jo crec que no».

Aquestes paraules no han passat inadvertides per la Unitat d'Assumptes Interns de la Policia que investiga el modus operandi de Villarejo. Tanmateix, segons explica la informació publicada per 'El País', Quintana va declinar fer comentaris sobre aquesta conversa desconeguda fins a aquest moment.


Comentaris

envia el comentari