La decisió d'Álex Lequio que ha encès totes les alarmes

El fill d'Ana Obregón cancel·la la seva presència en un acte per problemes de salut

Álex Lequio durant un acte a Madrid el 31 d'octubre del 2019
Álex Lequio ingressat d'urgència a l'hospital | GTRES

Segons informa 'Jaleos', Álex Lequio ha estat ingressat d'urgència a l'hospital, fet que l'ha obligat a cancel·lar un acte que tenia programat a la nit d'avui.

  

Estava previst que aquesta nit Álex Lequip assistís a la presentació d'una popular signatura de sabatilles, però avui mateix s'ha vist obligat a cancel·lar aquesta visita a causa del seu estat de salut. «Lamentem comunicar que per motius de salut, Alex Lecquio Jr. no podrà assistir avui al photocall de l'esdeveniment solidari organitzat per 'Morrison' a favor de la Fundació Caíco».

  

El jove estava molt il·lusionat amb aquest esdeveniment de caràcter benèfic, ja que volia aportar el seu granet de sorra en aquest acte que pretén recaptar fons a favor del càncer infantil a través d'una subhasta.

Dura recaiguda

Álex Lequio continua lluitant en la batalla contra el càncer, que pateix des de fa 20 mesos. Des del passat mes de setembre, el fill d'Ana Obregón està tractant-se de nou a causa d'una forta recaiguda. Cal ressaltar com Álex, malgrat la seva joventut, s'ha enfrontat a aquesta dura malaltia amb un somriure i molt optimisme. La seva lluita està sent l'exemple de molts joves que per desgràcia pateixen aquesta malaltia.

  

L'última aparició pública d'Àlex Lequio va ser el mes de novembre passat coincidint amb una festa de disfresses per a animals, en aquells dies confessava, amb el somriure que li caracteritza, que es trobava prou bé per a ser allí.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari