Laura Rosel i Toni Cruanyes

El preciós gest de Toni Cruanyes que emocionarà tots els catalans

El presentador de TV3 promociona la lluita contra el càncer infantil

Queda molt poc per a la jornada benèfica de l'any, La Marató de TV3, i la cadena catalana s'està començant a preparar, tot i que aquesta no és l'única gran obra benèfica de l'any, i així ho ha fet saber el periodista Toni Cruanyes.

  

El presentador del TN sempre ha col·laborat en projectes solidaris, i enguany encara està més involucrat en les causes benèfiques. El català també està ajudant a les persones que lluiten contra el càncer infantil, amb el gest de posar-se la gorra, que és el símbol d'aquesta lluita.  Cruanyes ha publicat una imatge amb la gorra, un gest que pot fer qualsevol, però coneixent el presentador, de ben segur que és un fidel col·laborador de la causa.

El Toni Cruanyes més solidari

Toni Cruanyes també ha recordat que  el pròxim 14 de desembre toca ser solidaris amb aquesta malaltia que pateixen moltíssimes famílies arreu del món, i que per desgràcia costa la vida a molts nens. No és el primer cop que el presentador estrella de TV3 ajuda en causes benèfiques, ja que en nombroses ocasions ha donat suport a entitats i ha visitat hospitals oncològics infantils.

  

A banda del suport del pròxim presentador de les campanades a TV3, també altres rostres visibles de la cadena no han dubtat en penjar una imatge amb la gorra, amb l'objectiu de donar més visibilitat a aquestes lluita.

També et pot interessar...