Rocío Carrasco pren una decisió definitiva sobre la reconciliació amb la seva filla

Els més pròxims a Rocío Carrasco han comentat si hi haurà reconciliació o no

Rocío Carrasco en una imatge d'arxiu
Rocío Carrasco hauria pres la decisió definitiva sobre la possible reconciliació amb la seva filla | CatalunyaDiari

Rocío Flores s'ha convertit en una de les concursants més populars d'aquesta edició de 'Supervivientes' tot i que en moltes ocasions és més protagonista pels seus problemes familiars i no pel concurs que està fent a l'illa. En diverses ocasions, la filla d'Antonio David Flores ha recordat a la seva mare amb qui no es parla des de fa 7 anys. 

Tot i les nombroses mencions que Rocío a fet sobre la seva mare són moltes les fonts que assenyalen que Rocío Carrasco no està veient el 'reality' ni seguint el pas de la seva filla per l'illa perquè, segons va avançar la revista 'Lecturas', no pot suportar el dolor. No obstant això, la seva filla confia a poder mantenir una conversa amb ella quan torni a Espanya i, fins i tot, li va enviar una felicitació pel seu 43è aniversari quelcom que feia molts anys que havia deixat de fer. Així doncs, Flores veu amb molts bons ulls acostar-se a la seva mare i tenir la conversa que tothom espera però si finalment aquesta es dugués a terme, seria en privat, sense càmeres.

S'allunya la possibilitat de reconciliació

Tot semblava afavorir aquesta possible reconciliació però unes paraules de Rocío Flores ho ha complicat tot. La concursant de 'Supervivientes' ha assegurat que no té la necessitat de disculpar-se amb la seva mare. El presentador del 'reality', Jorge Javier Vázquez li va preguntar en directa si havia de demanar perdó i ella va respondre: «Crec que no». Unes paraules que no han agradat gens a aquells que són més pròxims a Rocío Carrasco i que podrien fer trontollar la futura reconciliació.

De fet, aquestes últimes paraules de Rocío han dolgut i per tant s'han dissipat les esperances que es produeixi aquest esperat retrobament entre mare i filla perquè allò que vol Rocío Carrasco és que, després de tants anys, la seva filla li demani perdó, segons han explicat fonts del seu entorn a la citada revista. Així doncs, l'apropament entres les dues no es produirà fins que Flores es disculpi amb la seva mare i tot sembla indicar que aquesta és la seva decisió definitiva.


Comentaris

envia el comentari