Rocío Carrasco va denunciar els presumptes maltractaments  que va patir per part d'Antonio David Flores

La dràstica decisió que acaba de prendre Telecinco i que no agradarà a Rocío Carrasco

La cadena ha confirmat que el pròxim capítol s'emetrà de manera especial

Més enllà del dur testimoni que ha regalat Rocío Carrasco a Telecinco amb la docu sèrie 'Rocío: contar la verdad para seguir viva', la cadena ha vist en tot això una oportunitat única per a fidelizar una audiència que segurament no acostuma a veure Telecinco, però que ara s'ha enganxat per a seguir el dur relat de la filla de Rocío Jurado. Per aquest motiu, el grup audiovisual no es pot permetre gastar aquesta bala d'una manera tan fugaç i avui mateix han pres una decisió clau i que canviarà per complet el ritme del format.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.Telecinco acaba de confirmar que demà, a diferència de les anteriors setmanes, només s'emetrà un episodi, concretament el que porta per títol 'Quién te crees tú' i que ocupa la sisena posició dels dotze que està pensat que s'acabin emetent. Això és un canvi considerable, perquè donis de l'inici de la sèrie s'han estat emetent dos lliuraments per cada nit de programa. Ara, la cadena canvia d'opinió i ha decidit reestructurar l'escaleta del programa substituint el gruix del relat pel debat, l'opinió i les dades calmades per part dels tertulians de l'espai.

No obstant això, s'ha decidit que l'emetran en dues parts, els dos fragments dins de l'emissió de demà i que començarà a emetre's a partir de les deu de la nit. Concretament, el relat de Rocío se situarà entre el mes de gener de 2001 i el juny de 2003. El contingut ballarà sobre la mort del seu pare; la consecució de la nul·litat del seu matrimoni amb qui va ser el seu marit fins a 2001; l'obtenció de la custòdia dels seus fills, Rocío i David, i la relació que mantenia amb ells.

És important remarcar la trama que envolta als seus fills, perquè segons Belén Esteban, demà Carrasco començarà a narrar la dura situació que va viure al costat de la seva filla Rocío Flores i que va acabar separant-les fins al dia d'avui. No obstant això, el plat fort d'aquest relat s'espera que aparegui en l'episodi vuit i que si la cadena continua dividint els episodis, no el podrem veure fins d'aquí un parell de setmanes.

Una altra de les novetats és que a diferència dels primers lliuraments de la docu sèrie, demà sí que s'avançarà una part de l'episodi en exclusiu per als usuaris abonats a Mitele plus. No serà l'episodi complet, però si una part important i que s'avançarà abans de la seva emissió convencional pel canal principal de Mediaset.

Amb col·laboradors de luxe

A la cadena sembla que els sembla bé que Carlota Corredera sigui la presentadora dels debats de la docu sèrie. De fet, va arribar pràcticament per casualitat quan Jorge Javier va abandonar després de presentar el primer debat i sabent que als dies començaria a treballar per a 'Supervivientes'. Segurament, la manera de tractar l'assumpte en 'Sálvame' han fet que la presentadora s'hagi fet amb el comandament d'aquest format.

Com és habitual, el programa tampoc es casa amb col·laboradors fixos i aposten amb nous rostres i que se sumessin a Carlota per a comentar el que ocorri en la docu sèrie. Si bé és cert que repetiran Lydia Lozano, Paloma García Pelayo i Ana Bernal, se sumessin noves veus. És el cas del català Marc Giró, Pilar Eyre i també Samanta Villar i que tornarà momentàniament a Mediaset per a participar en aquest especial.

La seva presència ens fa pensar que a partir d'aquest moment es començarà a parlar dels fills i per aquest, l'associació que es fa amb la presentadora de Quatre i que ha estat de les poques que públicament s'ha atrevit a citar les coses negatives de la maternitat. Sigui com sigui, Demà sortirem de dubtes.