Primer pla de la Princesa Elionor

El defecte físic de Felip VI que asseguren que la princesa Elionor ha heretat

La princesa s'assembla al seu pare

La Família Reial està vivint un dels moments més complicats. Després de la marxa del rei emèrit, tota la responsabilitat recau sobre Felip. El monarca ha decidit preparar la seva filla Elionor, ja que és la seva màxima esperança per reflotar la institució.

La primogènita no és cap nena, està a punt de fer quinze anys. Elionor està molt centrada en els seus estudis i està tenint una infància molt semblant a la del seu pare. La jove està seguint els passos de Felip i això fa que sigui inevitable comparar-los. La realitat és que pare i filla són molt semblants, tant personalment com físicament, Elionor ha heretat els ulls blaus del seu pare. En canvi, trobem que Sofia s'assembla molt més a la seva mare Letícia. 

Molts han dit sempre que Elionor i Felip guarden una relació especial, igual que Letícia i Sofia. És indubtable que el rei està passant molt temps amb la seva filla gran, ja que ha de preparar-la per assumir el repte més gran de la seva vida.

La gran semblança d'Elionor i Felip

El que també és innegable és la sorprenent semblança física d'Elionor amb el seu pare. La revista 'Lecturas' destaca una característica en concret que la jove ha heretat del rei. «Per cert, es comença a albirar en el bell rostre adolescent de la princesa d'Astúries el perfil borbònic dels seus avantpassats», va dir Pilar Eyre al seu bloc per a la revista 'Lecturas'.

Sembla que l'experta catalana es refereix al nas, que és exactament igual que el de Felip i Joan Carles. Una cosa que molts, com 'En Blau', diuen que és un «defecte físic». La primogènita està sent una de les figures més respectades i valorades de la Casa Reial. Tant els seguidors com els detractors de la monarquia afirmen que Elionor és el futur i que els seus grans dots oratoris poden donar-li un nou aire a la institució.

Però no només es caracteritza pel perfil tan similar al del seu pare, sinó que també sembla que ha adoptat la tranquil·litat i serenitat de Felip, cosa que Joan Carles no tenia. Mentre es produeix aquest recorregut, Felip segueix lluitant dia a dia per conservar el respecte, cosa que el seu pare s'ha carregat d'un cop de ploma en els últims anys.

En aquesta mateixa imatge es pot apreciar com els dos tenen la cara rodona marcada per una barbeta pronunciada i un nas bastant pronunciat, a més de tenir els ulls exactament iguals.