Diego Matamoros atenent a la premsa del cor

La foto de Diego Matamoros que confirma un desconcertant canvi

El fill de Kiko Matamoros ha canviat el seu 'look'

Fa bastant que no veiem a Diego Matamoros a la televisió, tot i que sí que està tenint una gran activitat en les seves xarxes socials, on mostra el seu dia a dia. Recentment ha estat en el focus mediàtic dels mitjans arran de les seves suposades ruptures amb Carla Barber. El fill de Kiko Matamoros mai ha parlat de la seva relació, per tant no se sap amb certesa si estan junts o no.

Donant un cop d'ull a les seves xarxes socials, es pot confirmar que tant Diego com Carla passen molt de temps junts, ja que comparteixen diverses imatges i vídeos junts. Ara bé, el que ha sorprès bastant als seguidors de Diego Matamoros no és la seva relació amb Carla, sinó el seu nou estilisme.

El fill del col·laborador de 'Sálvame' està sent un autèntic referent en el seu Instagram, on ja acumula 410.000 seguidors, una xifra que el posiciona com un dels 'influencers' amb major quantitat de reaccions. Gran part d'aquestes reaccions vénen pels comentaris que estan generant les seves imatges. Des de fa un temps, Diego Matamoros ha decidit canviar d'estil i donar-li un toc més personal i diferent.

Diego Matamoros confirma el seu nou 'look'

El fill de Kiko Matamoros ha decidit pintar-se les ungles. En la seva última publicació apareix amb les ungles pintades de lila. Fent un repàs a les seves xarxes es pot comprovar com ja fa diverses setmanes que llueix diferents colors, de manera que no es tracta de cap campanya publicitària ni d'una cosa puntual. No és el primer home que aposta per aquesta corrent estètica, i és que molts han criticat que els homes siguin mirats per lluir les ungles pintades.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida de Diego M. Flores (@diegomatflo) el

El futbolista Borja Iglesias recentment es va pintar les ungles de negre i va ser bastant criticat. En ple 2020 això hauria de ser una cosa normal, ja que cadascú hauria de poder fer el que vulgui. La realitat és que aquest nou estil de Diego Matamoros ha estat molt ben rebut, ja que la gran majoria de comentaris són elogis cap a aquest nou 'look'.

Però no només ha canviat el seu estil amb les ungles, sinó que ara llueix tatuatges més colorits, així com la seva roba que és bastant més cridanera que abans.