Ana Rosa Quintana fent un discurs durant una entrega de premis

Telecinco, cada cop més incòmoda pel que ha tornat a fer Ana Rosa Quintana

La presentadora continua la seva guerra contra els membres de Govern

Ana Rosa Quintana treu foc pels queixals amb la gestió que el govern està fent de la pandèmia de la Covid-19. Des que Pedro Sánchez va decretar l'estat d'alarma a mitjans de març, la presentadora d''El programa de Ana Rosa' s'ha mostrat molt crítica amb totes les decisions que s'han anat prenent des de l'Executiu.

Ana Rosa posa en qüestió les decisions del govern

La periodista no pot amagar el malestar que li provoca tota la situació per la qual estem passant i dia rere dia ataca sense miraments al govern. El que ha acabat per treure de polleguera a Ana Rosa és la situació de la Comunitat de Madrid. Quan els contagis van començar a disparar-se i es va establir un nou estat d'alarma per a la capital, la presentadora va deixar caure que hi havia una espècie de complot per part del govern cap a Madrid. Va criticar les paraules de Salvador Illa en aquell temps i ara torna a la càrrega de nou.

Ana Rosa té entre cella i cella al ministre de Sanitat per les declaracions que aquest ha fet sobre la situació epidemiològica a Madrid, i la seva última compareixença a acabat amb la paciència de la presentadora. «Que Madrid és l'únic lloc on hi ha hagut estat d'alarma és cridaner» deia Quintana sense entendre per què a les altres comunitats no se'ls ha aplicat la mateixa mesura.

«És que Madrid es va negar a prendre més mesures» li ha contestat un altre col·laborador. «No és veritat. És que no es van prendre les mesures que volia el ministre, que és diferent» li ha replicat Ana Rosa . El debat arribava després de l'anunci del tancament perimetral de Navarra perquè es va presenciar un augment significatiu de contagis en els últims dies. «Passen de Navarra perquè és del PSOE i perquè Bildu li exigia a la senyora Chivite que no tanqués» opinava Inda.

Ana Rosa Quintana segueix pensant que és injust que Madrid sigui l'única comunitat sota un estat d'alarma, i destaca que podria ser una espècie de complot. «Alguns negueu que s'ha fet un vestit a Madrid?» continuava preguntant mentre afegia que Salvador Illa «Està obsessionat amb Madrid». Una opinió compartida per Inda que donava el seu cop de gràcia final: «I Pedro Sánchez i Iván Redondo».