La model i presentadora Patricia Conde en una fotografia

Patricia Conde deixa els fans bocabadats amb el seu canvi que aixeca passions

La presentadora ha aparegut amb un nou 'look'

Patricia Conde no deixa de sorprendre'ns. Actualment, la famosa presentadora treballa per a Movistar + conduint el programa 'Dar cera, pulir 0'. Precisament, sembla que en aquest programa ha tornat a recuperar les seves ganes per treballar en el món de la televisió, recordant els vells temps en què conduïa 'Se lo que hicisteis'.

En aquest programa la presentadora sembla trobar-se molt còmoda, motiu pel qual no li importa realitzar una sèrie de reptes com els que està fent últimament. Recentment, Patricia Conde no ha parat de canviar d'aspecte i de 'look' en els seus programes. Els seus seguidors estan bastant confosos, ja que amb tant canvi no saben ni quin és el color de cabell que llueix la presentadora.

La presentadora ha mostrat en les seves xarxes socials un nou estil. En la seva última publicació ha aparegut amb els cabells bruns, deixant enrere el seu cabell ros tan característic. «Cada dia un personatge diferent... una trama diferent... Paula Vázquez, Karina, Harley Quinn o la princesa Leia... quan em diuen 'avui fas de tu' em perdo», ha comentat la presentadora en la seva publicació d'Instagram.

Els comentaris no s'han fet esperar i ha rebut molt bones crítiques: «Maca», «Et queda tot molt bé», o «Estàs estupenda amb totes les disfresses», han estat alguns dels elogis que Patricia Conde ha rebut.

Les xarxes prefereixen a la Patricia Conde de sempre

No obstant això, la gran majoria ha coincidit en una cosa i és que a la presentadora no li queda gens bé els cabells bruns. Molts dels seus fans han comentat que la prefereixen rossa, el seu color de pèl habitual en els últims anys.

«Com més et disfresses, més clar tenim com de bé et queda el teu ros natural», ha escrit un usuari a Instagram. Diversos fans han secundat aquest comentari amb molts 'likes' i amb respostes similars. «Estàs molt millor de rossa», han dit molts.

És evident que en el món de la televisió molts presentadors es caracteritzen pels seus estils o el seu aspecte físic. Patricia Conde és una d'elles, la seva cabellera rossa sempre ha estat una icona a la televisió. Ara estem a l'espera de veure amb quina nova disfressa o caracterització apareix la presentadora en el seu pròxim programa.