Marta Chavarri acompanyada per Carmen Lomana

La gran absència en el funeral de Fernando Falcó que s'ha notat

El marquès de Cubas va morir amb vuitanta-un anys

La mort de Fernando Falcó ha estat un veritable malson per la seva família. El marquès de Cubas va morir aquest passat 20 d'octubre amb vuitanta-un anys després d'estar un temps amb la salut molt delicada. D'aquesta manera, la família Falcó ha hagut de fer presència, per tercera vegada en set mesos, a un funeral per tal d'acomiadar a un ésser estimat.

El primer a morir va ser el germà de Fernando, Carlos Falcó. El marquès de Griñón i pare de Tamara va morir en plena pandèmia, víctima del coronavirus. El segon gran cop es va produir el passat mes de setembre amb la sobtada mort del marit de Xandra Falcó. El banquer i amic de Felip VI, Jaime Carvajal Hoyos, va patir un infart amb cinquanta-sis anys.

Marta Chávarri no apareix al funeral de Fernando Falcó

La mort de Fernando Falcó els ha fet reviure tots aquells moments i suposa un cop dur per a tota la família. La cerimònia d'acomiadament es va fer al tanatori de La Paz, a Tres Cantos.  

Va ser molta la gent que es va apropar al tanatori per acomiadar a l'empresari i donar suport a Álvaro, l'únic fill de marquès. Precisament, per aquesta raó, va cridar l'atenció que no fos present al tanatori la primera dona del marquès i mare del seu únic fill. Marta Chávarri no va aparèixer a la cerimònia de comiat per raons de salut, segons relata 'Vanitatis'.

No obstant això, sí que van estar presents les seves germanes, Isabel i María, que han estat donant suport al seu nebot, amb el qual mantenen una relació molt estreta.

Marta Chávarri, primera dona de Fernando Falcó i mare del seu únic fill

La que va ser la primera dona de Fernando Falcó va decidir desaparèixer del mapa mediàtic. Viu tranquil·lament en un pis del barri de Salamanca a Madrid i es dedica bàsicament a pintar i quedar amb les seves amigues.

Molt lluny li queden aquells anys d'esdeveniments socials i la vida de l'alta 'socialité' espanyola. Durant la seva joventut, Marta Chávarri, anava a moltes festes i reunions plenes de luxe. Es va casar amb el marquès quan tan sols tenia vint anys i ell 45. Després del seu divorci amb Fernando Falcó, Marta Chávarri va tornar a protagonitzar titulars amb la seva nova parella, Alberto Cortina.

El marquès, per la seva banda, va refer la seva vida amb la multimilionària empresària Esther Koplowitz. Encara que el seu matrimoni es va acabar el 2009 i el marquès va morir estant solter, la seva relació continuava sent molt propera.