Rocío Flores en un plató de Telecinco

L'ensurt de Rocío Flores amb una de les seves cosines petites

La filla d'Antonio David Flores ha compartit l'habilitat de Clau a les seves xarxes socials

Tal com podem veure diàriament en les xarxes socials de Rocío Flores, des del seu pas per 'Supervivientes 2020', la famosa ha fet un gran canvi físic. A més, s'ha allunyat del món televisiu, sobretot per mantenir-se aliena de la batalla mediàtica que hi ha a la seva família, i intentar que no afecti els seus germans. Ara bé, la jove s'ha convertit en tota una 'influencer'.

Rocío Flores s'ha convertit en 'influencer'

D'aquesta manera, la filla d'Antonio David Flores utilitza el seu compte d'Instagram, on té més de 620 mil seguidors, per compartir el seu dia a dia amb els seus seguidors. Allà també aprofita per mostrar moments amb la seva parella, Manuel Bedmar, amb qui es va mudar fa unes setmanes a un apartament prop de la platja.

Així mateix, Rocío Flores utilitza aquesta xarxa social per ensenyar els moments que viu en família, i això és el que va passar dimecres quan la 'influencer' va publicar un vídeo en què una de les seves cosines va donar-li una gran sorpresa, però també un enorme ensurt.

En la gravació apareix una de les cosines petites de Rocío, Clau, mostrant l'habilitat que té: emportar-se els colzes cap enrere i canviar-los de direcció. Una cosa amb el que va aconseguir impressionar moltíssim a la filla de Rocío Carrasco. «Clau, quina por», se li sent dir al vídeo a l'exsupervivent.

La nova adquisició de l'exsupervivent

Rocío Flores es fa diferents tractaments de bellesa per reafirmar la seva pell i mantenir el pes, i és precisament per aquest motiu que fa uns dies va mostrar a través de les seves xarxes socials la seva nova adquisició.

La jove va compartir en les històries d'Instagram una faixa que serveix per rebaixar el greix i que havia d'utilitzar, tal com ella mateixa va dir, com a mínim una setmana per poder veure resultats. «Ens ajuda a cremar el greix que hi ha entre la pell i el múscul». S'ha centrat tant en això que fins i tot ha reprès la seva formació com a nutricionista de forma telemàtica, perquè té clar que no vol viure del seu cognom.