Chelo García Cortés cridant al plató de Supervivientes amb Jorge Javier de fons

Marta, la parella de Chelo García Cortés, esclata i no amaga la preocupació

La periodista es va posar al límit en el primer capítol de 'Quiero Dinero', el nou concurs de 'Sálvame Tomate'

Chelo García Cortés es va posar al límit el passat 20 d'octubre al nou concurs de 'Sálvame Tomate'. La col·laboradora de televisió es va convertir en la primera participant de 'Quiero Dinero'. Es tracta d'un format on els tertulians de Telecinco se sotmetran a proves extremes i situacions vergonyoses per guanyar fins a 5.000 euros.

Chelo García Cortés es posa a prova en 'Quiero Dinero', el nou programa de 'Sálvame Tomate'

La periodista es va sotmetre a tots els reptes davant la sorpresa de Jorge Javier Vázquez i la resta de col·laboradors. Chelo García va ser sotmesa a diverses preguntes i les respostes van ser analitzades per Kopérnica, una moderna màquina de la veritat.

«Has fet l'amor amb la teva dona, Marta, pensat en Isabel Pantoja?» va ser la cinquena i última pregunta del concurs. «No, no necessito pensar en ningú quan estic amb la meva parella, tinc una atracció total per ella. Isabel Pantoja no m'ha atret mai, m'agraden rosses» va respondre Chelo Cortés per aconseguir la màxima quantitat de diners: 5.000 €.

També va acceptar el repte de netejar els banys masculins de Mediaset, una tasca que no li va suposar cap problema i amb la que va sumar 100 euros més al pot. «La veritat és que me'ls esperava molt més bruts. Això no ha suposat cap problema» ha dit.

Però sense cap dubte, la culminació de la tarda va ser quan Chelo García Cortés es va quedar en calces en ple directe. En la quarta prova del concurs la periodista es va abaixar els pantalons sense cap pudor. «Després d'estar a 'Supervivientes' ja no em fa gens de vergonya», deia la col·laboradora.

La dona de Chelo García Cortés, Marta, està preocupada per la feina de la periodista

No obstant això, aquesta forma que té Chelo García Cortés de guanyar-se els diners està preocupant enormement a la parella de la periodista. «Em preocupo per ella, perquè és la persona que estimo i per això de vegades no puc veure el programa» s'ha sincerat Marta segons recull 'Lecturas'.

La dona de Chelo García Cortes sap molt bé com funciona el programa i reconeix que és un format d'èxit, però també ha llançat alguna crítica. «Ataquen, se'n riuen d'uns, d'altres no... Això em sembla una mica estrany però ha de ser, jo què sé, el guió del programa o la diversió» ha afirmat.

Finalment, Marta ha volgut enviar un missatge de suport a la seva dona. «Vull que estigui bé, que sàpiga que estic amb ella en tot moment i li dono suport en tot. Això és el que ens toca viure ara» ha assegurat Marta amb resignació.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Estic encantada amb la meva camisa Colie Gata de @bikatelier #modamujer #fashionstyle

Una publicació compartida de Chelo García-Cortés Cadavid (@chelo_garcia_cortes) el