La col·laboradora de Sávalme, María Patiño, durant un moment del programa

María Patiño esclata davant les faltes de respecte continuades de Jorge Javier

La presentadora ha estat molesta amb els comentaris burlescos relacionats amb el seu treball a la televisió

Chelo García Cortés és tema de conversa en el món televisiu per la seva participació en el concurs que es fa a 'Sálvame Tomate', el concurs anomenat 'Quiero dinero'. Avui una de les preguntes afectava directament a la seva bona amiga María Patiño, ja que Chelo acceptava per 1.500 euros presentar l'edició d'aquest dissabte de 'Socialité', un programa que només ha presentat Núria Marín en substitució de Patiño. 'Socialité', per descomptat, té una gran dosi de part editorial i està molt marcada per la seva presentadora titular, María Patiño

La notícia no ha agradat gens a María, que ha intentat intimidar-la amb competitivitat però no ho ha aconseguit. Patiño s'ha mostrat preocupada per l'augment d'audiència que podria provocar aquest canvi i a més, ha considerat que s'estava jugant amb el seu sou i amb el seu temps. I per si no n'hi hagués prou en perdre el sou d'una jornada, María Patiño haurà de permetre que una càmera la gravi mentre la nova presentadora exerceix de conductora.

Però això no ha estat el que més ha molestat a Patiño. Jorge Javier Vázquez i Kiko Hernández han començat fent broma sobre 'Socialité', traient-li mèrit al programa germà de 'Sálvame', dient que no s'entén una graella de Telecinco sense aquest format, que abans era un programa de farciment i ara és tot un 'hit 'de la cadena. A més, han restat importància a la feina de Patiño dient que no s'ha de preparar res i que aquest programa es presenta amb poc esforç.

Una disputa que només mostra la punta de l'iceberg

La presentadora de 'Socialité', María Patiño, no ha acceptat gens bé els comentaris de Jorge Javier i Kiko, i ho ha demostrat amb el seu rostre preocupat, que fins i tot semblava que anés a plorar. 

La col·laboradora ha afirmat que no acceptava les burles sobre la seva feina i el programa en què treballen tantes persones diàriament perquè surti bé. Patiño ha admès que aquests comentaris li molesten molt i que a més, no és a l'única que li molesten, deixant entre veure que a altres membres de l'equip també els està danyant.